Tomatsauce
30 min

Tomatsauce

Står den på fjerkræ, svinekød eller oksekød i aften? Så prøv denne velsmagende og lækre opskrift på tomatsauce - nem og hurtig at tilberede.
Fryseegnet
Bedømmelse (2 vurderinger)

Min bedømmelse:

Tomatsauce

Står den på fjerkræ, svinekød eller oksekød i aften? Så prøv denne velsmagende og lækre opskrift på tomatsauce - nem og hurtig at tilberede.

Antal portioner

Fremgangsmåde:

Svits rødløgene i gyldent smør i en tykbundet gryde. Tilsæt tomater, basilikum, salt og peber og svits det med et kort øjeblik. Hæld bouillonen ved. Rør fraiche sammen med mel og tilsæt jævningen til saucen. Kog den godt igennem og smag til.

Tip

Saucen er velegnet til stegt fjerkræ eller stegt svine- og oksekød.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 2320 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 23 %
  • Fedt: 70 %
Print