Tomatsauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

Står den på fjerkræ, svinekød eller oksekød i aften? Så prøv denne velsmagende og lækre opskrift på tomatsauce - nem og hurtig at tilberede.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Svits rødløgene i gyldent smør i en tykbundet gryde. Tilsæt tomater, basilikum, salt og peber og svits det med et kort øjeblik. Hæld bouillonen ved. Rør fraiche sammen med mel og tilsæt jævningen til saucen. Kog den godt igennem og smag til.

Tip

Saucen er velegnet til stegt fjerkræ eller stegt svine- og oksekød.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 2320 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 23 %
  • Fedt: 70 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: