Tomatsauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

Står den på fjerkræ, svinekød eller oksekød i aften? Så prøv denne velsmagende og lækre opskrift på tomatsauce - nem og hurtig at tilberede.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Svits rødløgene i gyldent smør i en tykbundet gryde. Tilsæt tomater, basilikum, salt og peber og svits det med et kort øjeblik. Hæld bouillonen ved. Rør fraiche sammen med mel og tilsæt jævningen til saucen. Kog den godt igennem og smag til.

Tip

Saucen er velegnet til stegt fjerkræ eller stegt svine- og oksekød.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2320 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 23 %
  • Fedt: 70 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: