Hybenrosesukker

Hybenrosesukker er utroligt nemt at lave - her har du opskriften. Hybenrosesukker har den mest fantastiske farve og duft, og så giver det en dejlig parfumeret smag til dine jordbær. Hybenroserne blomstrer på samme tid som de danske jordbær bliver solmodne og kan give jordbærdessert lidt ekstra. Hybenrosesukker smager som hybenroser dufter, og kan bruges på såvel jordbær som til andre bær. Prøv også sukkeret med hybenrose i pandekager, vafler eller hvor du ellers drysser sukker.
Ingredienser
2 dl
Hybenroseblade
|
|
---|---|
1 dl
Sukker
|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Hybenrosesukker holder sig bedst i fryseren eller på køl i en lufttæt beholder.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
1787 kJ / 427 kcal
Næringsindhold pr. 100g
627 kJ / 150 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,9 g |
Protein: | 7 % | 2,6 g |
Fedt: | 5 % | 0,8 g |
Kulhydrat: | 88 % | 32,5 g |
Hybenrosesukker har den mest fantastiske farve og duft, og så giver det en dejlig parfumeret smag til dine jordbær.
