Hyldeblomst- og limemousse

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

60+ min

Frisk og pikant mousse, der kan forberedes dagen i forvejen og serveres med en sprød småkage - fx tuilles.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • strimler af limeskal (usprøjtet)

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg husblas i blød i koldt vand i ca. 10 min. Bland sukker, hyldeblomst- og limesaft i en gryde og varm det indtil sukkeret er smeltet - saften må ikke koge. Smelt husblassen, med det vand der hænger ved, i den varme saft. Lad saften køle af. Bland saften med tykmælk og stil det i køleskabet, til det begynder at stivne let. Pisk fløden stiv og vend den i tykmælken. Hæld desserten i portionsskåle og stil dem i køleskabet i mindst 2 timer. Pynt moussen med tynde strimler af limeskal.

Tip

Server evt. en sprød småkage til moussen eller skiver af pærer. Desserten kan tilberedes dagen i forvejen - brug da kun 3 blade husblas.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8280 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 52 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Sauvignon blanc, semillon Sauternes, Frankrig

En hvid dessertvin fra Bordeaux vil fungere rigtig fint. Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til chokolade

Andre gode forslag