Hytteost med rejer og mango

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(30 vurderinger)

30 min

Lækkert alternativ til den traditionelle rejecocktail.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 250 g Cheasy® Hytteost 1,5% Hytteost 1,5%
  • 2 spsk klippet frisk purløg
  • 1 tsk friskpresset citronsaft
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 100 g afdryppede rejer
  • 4 mellemstore blade af romainesalat (ca. 75 g)
  • 150 g moden mangofrugt i strimler (1 lille mangofrugt)

Pynt

  • frisk purløg

Tilbehør

  • 160 g ristet landbrød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Vend hytteosten sammen med purløg, citronsaft, salt, peber og de afdryppede rejer.

Stil blandingen tildækket i køleskabet i ca. 15 min. Rør hytteostblandingen op og smag til.

Læg et salatblad på hver tallerken. Anret heri mangofrugt i strimler og hytteostblandingen. Pynt med purløg og server straks.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 2940 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,5 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 13 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag