Hytteost med rejer og mango

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(30 vurderinger)

30 min

Lækkert alternativ til den traditionelle rejecocktail.

Ingredienser

Antal portioner

  • 250 g Cheasy® Hytteost 1,5% Hytteost 1,5%
  • 2 spsk klippet frisk purløg
  • 1 tsk friskpresset citronsaft
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 100 g afdryppede rejer
  • 4 mellemstore blade af romainesalat (ca. 75 g)
  • 150 g moden mangofrugt i strimler (1 lille mangofrugt)

Pynt

  • frisk purløg

Tilbehør

  • 160 g ristet landbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Vend hytteosten sammen med purløg, citronsaft, salt, peber og de afdryppede rejer.

Stil blandingen tildækket i køleskabet i ca. 15 min. Rør hytteostblandingen op og smag til.

Læg et salatblad på hver tallerken. Anret heri mangofrugt i strimler og hytteostblandingen. Pynt med purløg og server straks.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2940 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,5 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 13 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: