Hytteost med rødbeder

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(18 vurderinger)

60+ min

Hytteost med rødbeder kan gøre det ud for en selvstændig frokost, hvis du spiser brød til.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Vask rødbederne grundigt. Kom dem i en gryde, hæld vand ved og kog dem i ca. 45 min. eller til de er møre. Hæld vandet fra og hæld iskoldt vand over rødbederne - så slipper skindet lettere. Skær top og rod af og flå skindet af. Lad rødbederne køle lidt af. Skær dem i små tern. Rør akaciehonning sammen med hytteosten og vend rødbedeternene i. Smag til.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 1800 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,9 g
  • Protein: 33 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 22 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag