Hytteost med rødbeder

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(15 vurderinger)

60+ min

Hytteost med rødbeder kan gøre det ud for en selvstændig frokost, hvis du spiser brød til.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Vask rødbederne grundigt. Kom dem i en gryde, hæld vand ved og kog dem i ca. 45 min. eller til de er møre. Hæld vandet fra og hæld iskoldt vand over rødbederne - så slipper skindet lettere. Skær top og rod af og flå skindet af. Lad rødbederne køle lidt af. Skær dem i små tern. Rør akaciehonning sammen med hytteosten og vend rødbedeternene i. Smag til.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 1800 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,9 g
  • Protein: 33 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 22 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: