Hytteost med rødbeder

Bedømmelse

(15 vurderinger)

60+ min

Hytteost med rødbeder kan gøre det ud for en selvstændig frokost, hvis du spiser brød til.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Vask rødbederne grundigt. Kom dem i en gryde, hæld vand ved og kog dem i ca. 45 min. eller til de er møre. Hæld vandet fra og hæld iskoldt vand over rødbederne - så slipper skindet lettere. Skær top og rod af og flå skindet af. Lad rødbederne køle lidt af. Skær dem i små tern. Rør akaciehonning sammen med hytteosten og vend rødbedeternene i. Smag til.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 1800 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,9 g
  • Protein: 33 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 22 %

Print

Kilde: