Hytteost med rødbeder

Hytteost med rødbeder

60+ min
Hytteost med rå revne rødbeder er en lækker dip eller tilbehør på buffeten. Eller spis det som frokost med brød til.

Sådan gør du

  • Kom hytteosten i en skål og smuldr salatosten heri.
  • Rør de to slags ost sammen med rødbeder og honning.
  • Kom blandingen i en skål og drys med pinjekerner.
  • Pynt evt. med frisk timian og server.
Energiindhold for hele retten:

2810 kJ / 672 kcal

Næringsindhold pr. 100g

532 kJ / 127 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1 g
Protein: 30,8 % 9,6 g
Kulhydrat: 16,6 % 5,2 g
Fedt: 52,6 % 7,6 g

Ingredienser

250 g Hytteost
100 g Salatost i tern
150 g Rå, revne rødbeder
1 tsk Akaciehonning
2 spsk Ristede pinjekerner
Evt. frisk timian