Bowl med hytteost, avocado og chiliolie

15 min
Arbejdstid: 15 min
Bowl med hytteost, avocado og chiliolie

Hytteostbowl med avocado og chiliolie – nem og lækker frokost eller aftensmad. Her får du opskriften på en smagfuld bowl med hytteost - toppet med avocado, sprød bacon, smilende æg, tomater og agurk. Og med et drys frisk basilikum og lidt chiliolie - skøn kombination.

Ny

Ingredienser

3 dl Hytteost
2 Smilende æg
1 Avocado i tern
½ Agurk i tern
10 Cherrytomater i halve
4 skiver Stegt bacon
1 håndfuld Grofthakket frisk basilikum
1 tsk Chiliolie
1 tsk Flagesalt

Sådan gør du

  • Fordel hytteost i 2 skåle og læg resten af ingredienserne på i små bunker.
  • Top med frisk basilikum, chiliolie og flagesalt.

Du kan sagtens toppe din hytteostbowl med andre grøntsager, fx gulerod, peberfrugt eller rucola. Og har du ikke chiliolie, så kan du fx toppe med balsamico glace.

Relateret video Bowl med hytteost, avocado og chiliolie

Smagfuld bowl med hytteost - toppet med avocado, sprød bacon, smilende æg, tomater og agurk. Og med et drys frisk basilikum og lidt chiliolie - skøn kombination.

Om Arla Inspirationskøkken

Vi er syv madentusiaster, der står bag Arlas opskrifter. Vi elsker at lave mad og udvikle opskrifter, der gør det nemt at lave god mad derhjemme. Opskrifterne tester vi sammen i køkkenet – så vi ved, at de virker og smager godt.

Du finder os her på siden, på Instagram, TikTok – og snart i vores nye kogebog.

https://www.arla.dk/opskrifter/hytteostbowl-med-aeg-og-gront/