Hytteostlasagne

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(31 vurderinger)

60+ min

En vegetarlasagne fuld af smag med cremet hytteost - og så er den oveni købet nem at lave!

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 75 g blandede babysalatblade
  • 75 g dampede grønne bønner
  • 25 g soltørrede tomater i mindre stykker

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland pastasauce, vand, gulerødder, porre, hytteost, chilipulver, basilikum, oregano og salt i en skål. Læg lagvis tomatsauce og lasagneplader i et smurt, ovnfast fad (ca. 15 x 20 cm). Afslut med tomatsauce og bag lasagnen midt i ovnen. Drys ost på lasagnen efter ca. halvdelen af bagetiden. Lad hytteostlasagnen hvile tildækket på køkkenbordet i ca. 10 min.

Bland salat, bønner og soltørrede tomater og server til.

Bagetid

Ca. 45 min. ved 175° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6280 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27,3 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 28 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: