Hytteostlasagne

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(31 vurderinger)

60+ min

En vegetarlasagne fuld af smag med cremet hytteost - og så er den oveni købet nem at lave!

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 75 g blandede babysalatblade
  • 75 g dampede grønne bønner
  • 25 g soltørrede tomater i mindre stykker

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland pastasauce, vand, gulerødder, porre, hytteost, chilipulver, basilikum, oregano og salt i en skål. Læg lagvis tomatsauce og lasagneplader i et smurt, ovnfast fad (ca. 15 x 20 cm). Afslut med tomatsauce og bag lasagnen midt i ovnen. Drys ost på lasagnen efter ca. halvdelen af bagetiden. Lad hytteostlasagnen hvile tildækket på køkkenbordet i ca. 10 min.

Bland salat, bønner og soltørrede tomater og server til.

Bagetid

Ca. 45 min. ved 175° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6280 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27,3 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 28 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: