Hytteostlasagne

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(27 vurderinger)

60+ min

En vegetarlasagne fuld af smag med cremet hytteost - og så er den oveni købet nem at lave!

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 75 g blandede babysalatblade
  • 75 g dampede grønne bønner
  • 25 g soltørrede tomater i mindre stykker

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland pastasauce, vand, gulerødder, porre, hytteost, chilipulver, basilikum, oregano og salt i en skål. Læg lagvis tomatsauce og lasagneplader i et smurt, ovnfast fad (ca. 15 x 20 cm). Afslut med tomatsauce og bag lasagnen midt i ovnen. Drys ost på lasagnen efter ca. halvdelen af bagetiden. Lad hytteostlasagnen hvile tildækket på køkkenbordet i ca. 10 min.

Bland salat, bønner og soltørrede tomater og server til.

Bagetid

Ca. 45 min. ved 175° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6280 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27,3 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 28 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: