Hytteostmayo

15 min
Hytteostmayo

Cremet hytteostmayo er fantastisk i en sandwich eller som dip til grøntsagsstave. Og du kan lynhurtigt trylle mayonnaisen om til en remoulade ved at tilsætte finthakkede pickles.

Ingredienser

250 g Hytteost
½ Kogt æg
¼ tsk Groft salt

Sådan gør du

  • Kom hytteost, æg og salt i en foodprocessor eller hurtighakker. Hak ved hurtigste hastighed i ca. 3 min. - eller til det er glat. Smag til. Stil mayo'en tildækket i køleskabet i mindst 15 min.

Lav hytteostmayo'en om til remoulade ved at tilsætte 2 spsk piccalilly eller anden findelt remouladepuré af råsyltede grøntsager.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

884 kJ / 211 kcal

Næringsindhold pr. 100g

319 kJ / 76 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: -
Protein: 63,8 % 12 g
Kulhydrat: 9,8 % 1,8 g
Fedt: 26,4 % 2,3 g

Om Arla Inspirationskøkken

Vi er syv madentusiaster, der står bag Arlas opskrifter. Vi elsker at lave mad og udvikle opskrifter, der gør det nemt at lave god mad derhjemme. Opskrifterne tester vi sammen i køkkenet – så vi ved, at de virker og smager godt.

Du finder os her på siden, på Instagram, TikTok – og snart i vores nye kogebog.

https://www.arla.dk/opskrifter/hytteostmayo/