Hytteostmayo
15 min
•
Cremet hytteostmayo er fantastisk i en sandwich eller som dip til grøntsagsstave. Og du kan lynhurtigt trylle mayonnaisen om til en remoulade ved at tilsætte finthakkede pickles.
Ingredienser
|
250 g
Hytteost
|
|
|---|---|
|
½
Kogt æg
|
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Lav hytteostmayo'en om til remoulade ved at tilsætte 2 spsk piccalilly eller anden findelt remouladepuré af råsyltede grøntsager.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
320 kJ / 76 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 0 g |
| Protein: | 12 g |
| Fedt: | 2,3 g |
| Kulhydrat: | 1,8 g |