Hytteostpostej og tomatsalat med radiser
1 time 20 min
•
Arbejdstid: 30 min
Fryseegnet
•
Hytteost kan bruges i mange variationer - her er en af dem, hytteostpostej og tomatsalat med radiser.
Ingredienser
|
450 g
Hytteost
|
|
|---|---|
|
½
Groftrevet knoldselleri (ca. 200 g)
|
|
|
3
Finthakkede løg (ca. 200 g)
|
|
|
75 g
Grofthakkede usmuttede mandler
|
|
|
2
Æg
|
|
|
2 spsk
Hvedemel
|
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
Tomatsalat med radiser
|
400 g
Cherrytomater i halve
|
|
|---|---|
|
100 g
Radiser i halve skiver eller knoldselleri i tern
|
|
|
1
Finthakket rødløg (ca. 50 g)
|
Pynt
|
Brøndkarse
|
|---|
Tilbehør
|
240 g
Landbrød
|
|---|
Sådan gør du
Tomatsalat med radiser
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Hytteostpostej er et afvekslende indslag i madpakken. Server hytteostpostejen på rugbrød sammen med salatblade og pyntet med brøndkarse.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
398 kJ / 95 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 2 g |
| Protein: | 6,1 g |
| Fedt: | 3,4 g |
| Kulhydrat: | 9,9 g |
Relateret video
Sådan snitter du løg
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.