En ny og spændende måde at spise and. En flot ret at servere en aften du skal have gæster.
19047 kJ / 4552 kcal
523 kJ / 125 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 29,8 % | 9,2 g |
Kulhydrat: | 29,7 % | 9,1 g |
Fedt: | 40,5 % | 5,7 g |
Indbagt andebryst kan fryses inden bagning. Stil de frosne andebrystpakker i en kold ovn, indstil på 200° og bag i ca. 45 min. - dæk evt. med bagepapir, hvis dejen bliver for mørk.
Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.