I stedet for andebryst kan man bruge ca. 450 g afpudset svinemørbrad. Aspargesene i salaten kan erstattes af ekstrafine ærter. I stedet for butterdej fra køl kan man anvende frossen butterdej - andebrystpakkerne er da ikke fryseegnede.
Indbagt andebryst kan fryses inden bagning. Stil de frosne andebrystpakker i en kold ovn, indstil på 200° og bag i ca. 45 min. - dæk evt. med bagepapir, hvis dejen bliver for mørk.
16483 kJ / 3940 kcal
454 kJ / 108 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 34,2 % | 9,1 g |
Kulhydrat: | 29,6 % | 7,9 g |
Fedt: | 36,2 % | 4,4 g |
Prøv den klassiske Beef Wellington med oksemørbrad og svampe, hvis du er til indbagt kød.
Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.
500 g
Hakket grise- og kalvekød (ca. 6% fedt)
|
|
---|---|
1¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
3 spsk
Hakkede oreganoblade
|
|
½ dl
Fintrevet løg (ca. dl)
|
|
75 g
Grofthakkede, smuttede mandler
|
|
1
Æg
|
|
2 spsk
Hvedemel
|
|
1½ dl
Madlavningsfløde
|
2
Andebryster med skind (ca. 600 g)
|
|
---|---|
25 g
Smør
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
1 plade
Butterdej - fra køl
|
1 dl
Madlavningsfløde
|
|
---|---|
1 dl
Klippet brøndkarse
|
|
1 tsk
Wasabi (stærk grøn peberrodspasta)
|
|
¾ tsk
Sukker
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
350 g
Kvark
|
Friske hindbær
|
|
---|---|
Brøndkarse
|
1¼ kg
Kartofler (ca. kg)
|
|
---|---|
175 g
Romainesalat revet i mindre stykker
|
|
200 g
Dampede grønne asparges i bidder (ca. g)
|