Indbagt andebryst og brøndkarsecreme

60+ min Hovedret

En ny og spændende måde at spise and. En flot ret at servere en aften du skal have gæster.

Indbagt andebryst og brøndkarsecreme
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

19047 kJ / 4552 kcal

Næringsindhold pr. 100g

523 kJ / 125 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,9 g
Protein: 29,8 % 9,2 g
Kulhydrat: 29,7 % 9,1 g
Fedt: 40,5 % 5,7 g
Frysetips

Indbagt andebryst kan fryses inden bagning. Stil de frosne andebrystpakker i en kold ovn, indstil på 200° og bag i ca. 45 min. - dæk evt. med bagepapir, hvis dejen bliver for mørk.

Relateret video
Sådan klargør du asparges

Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.

Ingredienser