Ca. 20 min. ved 225° - traditionel ovn.
Indbagt andebryst kan fryses inden bagning. Stil de frosne andebrystpakker i en kold ovn, indstil på 200° og bag i ca. 45 min. - dæk evt. med bagepapir, hvis dejen bliver for mørk.
17054 kJ / 4076 kcal
469 kJ / 112 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 33 % | 9,1 g |
Kulhydrat: | 28,2 % | 7,8 g |
Fedt: | 38,8 % | 4,9 g |
Prøv den klassiske Beef Wellington med oksemørbrad og svampe, hvis du er til indbagt kød.
Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.
Hakket grise- og kalvekød (ca. 6% fedt)
|
500 g |
---|---|
Groft salt
|
1¼ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Hakket frisk oregano
|
3 spsk |
Fintrevet zittauerløg (ca. dl)
|
½ dl |
Grofthakkede, smuttede mandler
|
75 g |
Æg
|
1 |
Hvedemel
|
2 spsk |
1½ dl |
Andebryster med skind (ca. 600 g)
|
2 |
---|---|
Smør
|
25 g |
Groft salt
|
½ tsk |
Butterdej - fra køl
|
1 plade |
1 dl | |
Klippet brøndkarse
|
1 dl |
Wasabi (stærk grøn peberrodspasta)
|
1 tsk |
Sukker
|
¾ tsk |
Groft salt
|
1 tsk |
Kvark
|
350 g |
Friske hindbær
|
|
---|---|
Brøndkarse
|
Kartofler (ca. kg)
|
1¼ kg |
---|---|
Romainesalat revet i mindre stykker
|
175 g |
Dampede grønne asparges i bidder (ca. g)
|
200 g |