Indbagt fisk i squashblomster med cremet squashpasta
30 min
•

En lækker sommerret med de smukke squashblomster og kuller.
Ingredienser
8
Squashblomster
|
|
---|---|
600 g
Kullerfileter i 4 stykker
|
|
1 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
8 skiver
Serrano skinke (ca. 125 g)
|
Cremet squashpasta
2
Grønne squash (ca. 600 g)
|
|
---|---|
1½ spsk
Olivenolie
|
|
1 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
2 spsk
Finthakket persille
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
4 dl
Let mornaysauce
|
Tilbehør
Grovbrød
|
---|
Sådan gør du
Cremet squashpasta
Bagetid
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
405 kJ / 97 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1 g |
Protein: | 9,3 g |
Fedt: | 2,8 g |
Kulhydrat: | 8,4 g |
