Indbagt ost i filodej med timian
15 min
•
Denne osteret overrasker ved at være intet mindre end fantastisk! Salatost, krydderurter, honning og cremefraiche klæder virkelig hinanden. Kan både serveres som forret eller dessert.
Ingredienser
|
4 blade
Filodej (ca. 125 g)
|
|
|---|---|
|
50 g
Smeltet smør
|
|
|
100 g
Salatost
|
|
|
8 stilke
Frisk timian
|
|
|
8
Bløde rosmarinkviste
|
|
|
1
Æggeblomme
|
|
4 spsk
Creme fraiche
|
|
|---|---|
|
4 spsk
Honning
|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Ostepakkerne kan også tilberedes med en blød rødkitsost eller hvidskimmelost.
Filodej er supertynde græske dejplader, der kan købes i større supermarkeder og delikatesseforretninger. Hvis du ikke kan finde filodej, kan du også bruge dejplader af rismel, en slags forårsrulledej, der kan købes i de fleste asiatiske specialitetsforretninger.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1147 kJ / 274 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,2 g |
| Protein: | 6,1 g |
| Fedt: | 15 g |
| Kulhydrat: | 28,7 g |