Indbagt svinemørbrad i egen fars med timian

Indbagt svinemørbrad i egen fars med timian

60+ min Hovedret

Svampe, bacon, timian og tyttebær - efterårets herlige råvarer samlet i én flot ret.

Mere inspiration

Prøv en anden variant med indbagt oksemørbrad, svampe, skinke og butterdej.

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

10664 kJ / 2549 kcal

Næringsindhold pr. 100g

416 kJ / 99 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,7 g
Protein: 31,4 % 7,7 g
Kulhydrat: 37,1 % 9,1 g
Fedt: 31,5 % 3,5 g
Relateret video
Sådan afpudser du en svinemørbrad

Det er hurtigt og nemt at afpudse en svinemørbrad. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du med få trin afpudser en svinemørbrad.

Ingredienser