Ingefær- og chokoladecookies

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(12 vurderinger)

30 min

Velkrydrede cookies med en snert af styrke fra ingefæren.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

18 cookies pr. portion

Antal portioner

  • 150 g hvedemel (ca. 2¾ dl)
  • 100 g sukker (ca. 1¼ dl)
  • 1 tsk stødt ingefær
  • 125 g koldt smør i tern
  • 2 spsk finthakket syltet ingefær
  • 50 g mørk chokolade (ca. 55% kakao) i grove stykker
  • 25 g lys chokolade i grove stykker

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland mel, sukker, stødt ingefær, smør og hakket ingefær i en skål. Tilsæt chokolade og ælt det godt ind i dejen. Form dejen til en stang og del den i 18 stykker. Fordel dejen på plader med bagepapir og bag dem midt i ovnen - en plade af gangen. Lad ingefær og chokoladecookies køle af på en bagerist.

Tip

Holder sig bedst sprøde hvis du fryser dem.

Bagetid

12-14 min. ved 200°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9870 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,1 g
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 48 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag