Ingefær- og chokoladecookies
30 min

Ingefær- og chokoladecookies

Velkrydrede cookies med en snert af styrke fra ingefæren.
Fryseegnet
Bedømmelse (11 vurderinger)

Min bedømmelse:

Ingefær- og chokoladecookies

Velkrydrede cookies med en snert af styrke fra ingefæren.

18 cookies pr. portion

Antal portioner
  • 150 g hvedemel (ca. 2¾ dl)
  • 100 g sukker (ca. 1¼ dl)
  • 1 tsk stødt ingefær
  • 125 g koldt smør i tern
  • 2 spsk finthakket syltet ingefær
  • 50 g mørk chokolade (ca. 55% kakao) i grove stykker
  • 25 g lys chokolade i grove stykker

Fremgangsmåde:

Bland mel, sukker, stødt ingefær, smør og hakket ingefær i en skål. Tilsæt chokolade og ælt det godt ind i dejen. Form dejen til en stang og del den i 18 stykker. Fordel dejen på plader med bagepapir og bag dem midt i ovnen - en plade af gangen. Lad ingefær og chokoladecookies køle af på en bagerist.

Tip

Holder sig bedst sprøde hvis du fryser dem.

Bagetid

12-14 min. ved 200°.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 9870 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,1 g
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 48 %
Print