Ingefær- og chokoladecookies

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(11 vurderinger)

30 min

Velkrydrede cookies med en snert af styrke fra ingefæren.

Ingredienser

18 cookies pr. portion

Antal portioner

  • 150 g hvedemel (ca. 2¾ dl)
  • 100 g sukker (ca. 1¼ dl)
  • 1 tsk stødt ingefær
  • 125 g koldt smør i tern
  • 2 spsk finthakket syltet ingefær
  • 50 g mørk chokolade (ca. 55% kakao) i grove stykker
  • 25 g lys chokolade i grove stykker

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland mel, sukker, stødt ingefær, smør og hakket ingefær i en skål. Tilsæt chokolade og ælt det godt ind i dejen. Form dejen til en stang og del den i 18 stykker. Fordel dejen på plader med bagepapir og bag dem midt i ovnen - en plade af gangen. Lad ingefær og chokoladecookies køle af på en bagerist.

Tip

Holder sig bedst sprøde hvis du fryser dem.

Bagetid

12-14 min. ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9870 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,1 g
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 48 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: