Ingefærmarinerede vindruer og mandler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

30 min

Frisk osteanretning - brug den som del af ostebordet, eller som snack.

Ingredienser

Antal portioner

  • 100 g mandler
  • 200 g stenfri, grønne vindruer
  • ½ dl rørsukker
  • ½ dl friskpresset limesaft
  • ½ tsk stødt ingefær

Hertil

  • grov kiks

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom mandlerne i kogende vand i ca. 2 min. Hæld dem over med koldt vand og smut dem. Rist mandlerne, ved kraftig varme, i en tør pande i ca. 2 min. Skru ned til jævn varme og rist dem i yderligere ca. 6 min. - vend i dem af og til.

Halver vindruerne og vend dem sammen med sukker, limesaft og ingefær. Vend de hele ristede mandler heri og smag til.

Ved serveringen

Tag osten ud af køleskabet ca. ½ time inden servering. Kom de ingefærmarinerede druer og mandler i en skål. og server sammen med grove kiks.

Tips

Istedet for stødt ingefær kan du anvende ½ tsk fintrevet frisk ingefær.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7980 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 36 %
  • Fedt: 48 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: