Ingefærmarinerede vindruer og mandler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

30 min

Frisk osteanretning - brug den som del af ostebordet, eller som snack.

Ingredienser

Antal portioner
  • 100 g mandler
  • 200 g stenfri, grønne vindruer
  • ½ dl rørsukker
  • ½ dl friskpresset limesaft
  • ½ tsk stødt ingefær

Hertil

  • grove kiks

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom mandlerne i kogende vand i ca. 2 min. Hæld dem over med koldt vand og smut dem. Rist mandlerne, ved kraftig varme, i en tør pande i ca. 2 min. Skru ned til jævn varme og rist dem i yderligere ca. 6 min. - vend i dem af og til.

Halver vindruerne og vend dem sammen med sukker, limesaft og ingefær. Vend de hele ristede mandler heri og smag til.

Ved serveringen

Tag osten ud af køleskabet ca. ½ time inden servering. Kom de ingefærmarinerede druer og mandler i en skål. og server sammen med grove kiks.

Tips

Istedet for stødt ingefær kan du anvende ½ tsk fintrevet frisk ingefær.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7980 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 36 %
  • Fedt: 48 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: