Ingefærsyltede pærer med peber og estragon

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

30 min

Ingefærsyltede pærer med peber og estragon er en fedtfattig og velsmagende dessertopskrift. Glæd dig til at nyde denne lækre og anderledes dessert.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 300 g sukker
  • ¼ liter vand
  • 1 tsk hel hvid peber
  • ½ dl hele friske estragonblade
  • 1 spsk frisk ingefær i skiver
  • ½ citron (usprøjtet) i skiver
  • 6 små, skrællede pærer (modne, men faste)

Tilbehør

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring sukker og vand i kog. Tilsæt peber, estragon, ingefær og citronskiver og lad det koge op. Skum det og stil pærerne i lagen. Lad dem koge ved svag varme og under låg i ca. 5 min. Tag pærerne op og kog lagen ind til det halve. Server pærerne sammen med skiver af HØNG Råhvid. Dryp den lune lage over pærerne.

Sådan håndterer du frisk ingefær

Ingefær er roden til en masse godt. Karolines Køkkenskole viser én metode til, hvordan du håndterer frisk ingefær.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10250 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,3 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 65 %
  • Fedt: 29 %

Print

Kilde:

Vin match

Pinot gris Alsace, Frankrig

Den bedste vin til retten vil være en hvid dessertvin fra Rhône i Frankrig, men nemmere at finde er en sød hvidvin på druen pinot gris (gerne "vendanges tardives" fra Alsace) Kilde: Martin Nordkvist

Om vin til pære

Andre gode forslag