Ingefærsyltede pærer med peber og estragon

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

30 min

Ingefærsyltede pærer med peber og estragon er en fedtfattig og velsmagende dessertopskrift. Glæd dig til at nyde denne lækre og anderledes dessert.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 300 g sukker
  • ¼ liter vand
  • 1 tsk hel hvid peber
  • ½ dl hele friske estragonblade
  • 1 spsk frisk ingefær i skiver
  • ½ citron (usprøjtet) i skiver
  • 6 små, skrællede pærer (modne, men faste)

Tilbehør

  • 1 Høng® Brie 24% (ca. 200 g)

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring sukker og vand i kog. Tilsæt peber, estragon, ingefær og citronskiver og lad det koge op. Skum det og stil pærerne i lagen. Lad dem koge ved svag varme og under låg i ca. 5 min. Tag pærerne op og kog lagen ind til det halve. Server pærerne sammen med skiver af HØNG Råhvid. Dryp den lune lage over pærerne.

Sådan håndterer du frisk ingefær

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10250 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,3 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 65 %
  • Fedt: 29 %

Print

Kilde:

Vin match

Pinot gris Alsace, Frankrig

Den bedste vin til retten vil være en hvid dessertvin fra Rhône i Frankrig, men nemmere at finde er en sød hvidvin på druen pinot gris (gerne "vendanges tardives" fra Alsace) Kilde: Martin Nordkvist

Om vin til pære

Andre gode forslag