Ingefærsyltede pærer med peber og estragon
30 min

Ingefærsyltede pærer med peber og estragon

Ingefærsyltede pærer med peber og estragon er en fedtfattig og velsmagende dessertopskrift. Glæd dig til at nyde denne lækre og anderledes dessert.
Bedømmelse (5 vurderinger)

Min bedømmelse:

Ingefærsyltede pærer med peber og estragon

Ingefærsyltede pærer med peber og estragon er en fedtfattig og velsmagende dessertopskrift. Glæd dig til at nyde denne lækre og anderledes dessert.

Antal portioner
  • 300 g sukker
  • ¼ liter vand
  • 1 tsk hel hvid peber
  • ½ dl hele friske estragonblade
  • 1 spsk frisk ingefær i skiver
  • ½ citron i skiver
  • 6 små, skrællede pærer (modne, men faste)

Tilbehør

  • 1 Høng® Råhvid 39% (ca. 200 g)

Fremgangsmåde:

Bring sukker og vand i kog. Tilsæt peber, estragon, ingefær og citronskiver og lad det koge op. Skum det og stil pærerne i lagen. Lad dem koge ved svag varme og under låg i ca. 5 min. Tag pærerne op og kog lagen ind til det halve. Server pærerne sammen med skiver af HØNG Råhvid. Dryp den lune lage over pærerne.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 10250 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,3 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 65 %
  • Fedt: 29 %
Print

Vin match

Pinot gris Alsace, Frankrig

Den bedste vin til retten vil være en hvid dessertvin fra Rhône i Frankrig, men nemmere at finde er en sød hvidvin på druen pinot gris (gerne "vendanges tardives" fra Alsace) Kilde: Martin Nordkvist

Om vin til pære