Syltede drueagurker
1 time 5 min
•
Sensommeren er højsæson for drueagurker. Og en af de helt klassiske anvendelsesmuligheder for drueagurk er helt klart syltede drueagurker. Du kan vælge at de klassiske syltede agurker, eller sure agurker. Der er mange måde at bruge de syltede drueagurker på, men en sikker vinder plejer at være smørrebrødet eller burgeren. Og ligesom det er med alt andet syltning og fermentering, så kan du lave dig et godt lager af syltede drueagurker. De holder sig rigtig langt ind i den mørke tid -blot du holder den gode hygiejne og samditig bruger dine sanser.
Ingredienser
Dag 1, saltning
1 liter
Vand
|
|
---|---|
200 g
Groft salt
|
|
10
Drue agurker
|
Dag 2, syltning
6 dl
Lagereddike
|
|
---|---|
500 g
Sukker
|
|
2 dl
Vand
|
|
10
Peberkorn
|
|
4
Halverede bananskalotteløg
|
Sådan gør du
Dag 1, saltning af drueagurker
Dag 2, syltning af drueagurker
Du kan smagssætte dine syltede drueagurker som du vil, prøv fx med krondild og sennepsfrø eller nogle skiver peberrod.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
10389 kJ / 2483 kcal
Næringsindhold pr. 100g
184 kJ / 44 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,1 g |
Protein: | 4,6 % | 0,5 g |
Kulhydrat: | 95,3 % | 10,3 g |
Fedt: | 0,1 % | 0 g |