Irske boller med kartoffel
1 time 10 min
•
Arbejdstid: 30 min
•
&format=webp)
Irske boller med kartoffel - de mosede kartofler giver fugt, elasticitet og smag til disse boller, der er skønne med ost på til en kop te eller som tilbehør til en tallerken varm suppe.
Ingredienser
200 g
Kogte, varme, mosede kartofler
|
|
---|---|
3 dl
Mælk
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
1 tsk
Sukker
|
|
25 g
Gær
|
|
100 g
Sigtemel (ca. 2 dl)
|
|
375 g
Hvedemel (ca. 6¼ dl)
|
|
2 spsk
Kartoffelmel til formning af bollerne
|
Sådan gør du
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
822 kJ / 197 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 2,1 g |
Protein: | 5,7 g |
Fedt: | 1 g |
Kulhydrat: | 40,5 g |
