Is med varm chokoladesauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(21 vurderinger)

15 min

Dejlig nem og lækker isdessert med syltet pære, makron, hasselnød - og selvfølgelig hjemmelavet chokoladesauce. Mums!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Chokoladesauce

  • ½ liter vaniljeflødeis
  • 5 knuste makroner
  • 4 spsk finthakkede hasselnøddekerner
  • 8 syltede minipærer med stilk fra en dåse på

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Chokoladesauce

Bring fløden i kog i en tykbundet gryde og kog den ved jævn varme og under omrøring i ca. 3 min. Tag gryden af varmen og kom chokoladen i. Rør til chokoladen er smeltet. Varm atter chokoladesaucen op ved jævn varme og under omrøring.

Skær isen i 4 tykke skiver og hver skive i to trekanter. Bland makroner og nødder i en dyb tallerken. Vend halvdelen af is-trekanterne i makronblandingen.

Ved serveringen

Anret chokoladesauce, is og pærer på portionstallerkener og server resten af den varme chokoladesauce til.

Frysetip

Chokoladesaucen kan fryses.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9270 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,4 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 50 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag