Is med varm chokoladesauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(21 vurderinger)

15 min

Chokoladecremen er så enkel, at du kan lave den samtidig med at du brygger kaffen!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Chokoladesauce

Tilbehør

  • ½ liter vaniljeflødeis
  • 200 g hindbær, gerne halvfrosne
  • evt. et nip flagesalt

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Chokoladesauce

  1. Bring fløden i kog i en tykbundet gryde.
  2. Tag gryden af varmen og kom chokoladen i fløden. Rør til chokoladen er smeltet.
  3. Fordel is, hindbær og chokoladecreme på tallerkener. Drys evt. chokoladecremen med lidt flagesalt. Server straks.

Frysetip

Chokoladesaucen kan fryses.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9270 kJ / 2207 kcal
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,4 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 50 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag