Is med varm chokoladesauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(21 vurderinger)

15 min

Dejlig nem og lækker isdessert med syltet pære, makron, hasselnød - og selvfølgelig hjemmelavet chokoladesauce. Mums!

Ingredienser

Antal portioner

Chokoladesauce

  • ½ liter vaniljeflødeis
  • 5 knuste makroner
  • 4 spsk finthakkede hasselnøddekerner
  • 8 syltede minipærer med stilk fra en dåse på

Sådan gør du

Sådan gør du

Chokoladesauce

Bring fløden i kog i en tykbundet gryde og kog den ved jævn varme og under omrøring i ca. 3 min. Tag gryden af varmen og kom chokoladen i. Rør til chokoladen er smeltet. Varm atter chokoladesaucen op ved jævn varme og under omrøring.

Skær isen i 4 tykke skiver og hver skive i to trekanter. Bland makroner og nødder i en dyb tallerken. Vend halvdelen af is-trekanterne i makronblandingen.

Ved serveringen

Anret chokoladesauce, is og pærer på portionstallerkener og server resten af den varme chokoladesauce til.

Frysetip

Chokoladesaucen kan fryses.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9270 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,4 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 50 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: