Islagkage med kirsebær og chokolade
9 timer
•
Arbejdstid: 40 min
•
En skøn isdessert med et strejf af syrlighed fra cremefraichen, som smager dejligt sammen med de søde kirsebær. Husk at lade islagkagen optø lidt før den serveres - det gør den både bedre og lettere at skære!
Ingredienser
|
300 g
Friske udstenede kirsebær (ca. g)
|
|
|---|---|
|
175 g
Sukker (ca. 2 dl)
|
|
|
½ liter
Creme fraiche 38%
|
|
|
5
Æggeblommer
|
|
|
1 dl
Glukosesirup (ca. 125 g)
|
|
|
½ liter
Piskefløde
|
|
|
1 tsk
Vaniljepasta
|
|
|
100 g
Mørk chokolade
|
|
|
25 g
Smør
|
Pynt
|
Friske kirsebær
|
|---|
Sådan gør du
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1339 kJ / 320 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 0,4 g |
| Protein: | 2,3 g |
| Fedt: | 24,6 g |
| Kulhydrat: | 22,9 g |