Islagkage med saltkaramel
6 timer
•
Arbejdstid: 50 min
Fryseegnet
•
&format=webp)
En indbydende islagkage med saltkaramel og sprød sort kiksebund. Prøv denne islagkage med saltkaramel næste gang du vil imponere med desserten!
Ingredienser
Kiksebund
300 g
Kakaokiks med vaniljecreme, fx oreo
|
|
---|---|
50 g
Smør - smeltet
|
Is
4
Æggeblommer
|
|
---|---|
85 g
Sukker (ca. 1 dl)
|
|
½ liter
Piskefløde
|
|
1
Flækket vaniljestang
|
Saltkaramel
400 g
Dulce de leche
|
|
---|---|
1½ tsk
Flagesalt
|
Sådan gør du
Kiksebund
Is
Saltkaramel
Sådan samler du islagkagen
Ved serveringen
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1599 kJ / 382 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 0,4 g |
Protein: | 4,8 g |
Fedt: | 24,6 g |
Kulhydrat: | 35,7 g |
