Italiensk farsrulle

1 time 30 min
Arbejdstid: 30 min
Fryseegnet
Italiensk farsrulle

Italiensk farsrulle med fyld af ost og persille er et lækkert farsbrød. Server den med fx kartoffelgratin og tomatsalat.

Ingredienser

Fars

3 skiver Afskorpet franskbrød
2 dl Mælk
250 g Hakket grisekød
250 g Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
1 Æg
1 tsk Groft salt
Friskkværnet peber
1 tsk Tørret oregano

Fyld

1 Hakket løg
3 spsk Hakket persille
100 g Skæreost i tynde skiver

Tilbehør

Friske tomater, evt. lavet til tomatsalat
Landbrød og olivenolie til at dryppe det i.

Sådan gør du

Fars

  • Udblød franskbrødsskiverne i mælk.
  • Rør brødblandingen med kød, æg og krydderier.
  • Bred farsen ud på et stykke bagepapir i en firkant (ca. 20 x 30 cm).
  • Fordel løg og persille og ost over farsen.
  • Rul denne som en roulade fra den korte side.
  • Læg farsrullen uden bagepapir i et smurt ovnfast fad og bag den midt i ovnen ca. 1 time ved 200° - traditionel ovn.

Farsrullen kan fryses ubagt. Stil den frosne farsrulle i en kold ovn. Indstil på 200° og bag i ca. 1 time og 15 min.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

5703 kJ / 1363 kcal

Næringsindhold pr. 100g

542 kJ / 130 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 0,7 g
Protein: 47,5 % 15,2 g
Kulhydrat: 18,8 % 6 g
Fedt: 33,7 % 4,9 g

Om Arla Inspirationskøkken

Vi er syv madentusiaster, der står bag Arlas opskrifter. Vi elsker at lave mad og udvikle opskrifter, der gør det nemt at lave god mad derhjemme. Opskrifterne tester vi sammen i køkkenet – så vi ved, at de virker og smager godt.

Du finder os her på siden, på Instagram, TikTok – og snart i vores nye kogebog.

https://www.arla.dk/opskrifter/italiensk-farsrulle/