Italiensk farsrulle og kartoffelgratin - Opskrifter - Arla

Italiensk farsrulle og kartoffelgratin

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(26 vurderinger)

60+ min

Italiensk farsrulle og kartoffelgratin er inspireret af det italienske, og er en opskrift som får mundvandet til at løbe!

Ingredienser

Antal portioner

Fars

  • 3 skiver afskorpet franskbrød
  • 2 dl mælk
  • 250 g hakket svinekød
  • 250 g hakket oksekød
  • 1 æg
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 tsk tørret oregano

Fyld

Kartoffelgratin

Tilbehør:

  • 350 g tomatsalat

Sådan gør du

Sådan gør du

Fars

Udblød franskbrødsskiverne i mælk. Rør brødblandingen med kød, æg og krydderier. Bred farsen ud på et stykke bagepapir i en firkant (ca. 20 x 30 cm). Fordel løg og persille og ost over farsen. Rul denne som en roulade fra den korte side. Læg farsrullen uden bagepapir i et smurt ovnfast fad.

Kartoffelgratin

Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver. Læg dem lagvis med løg i et fladt, smurt ovnfast fad. Pisk mælk, fløde, æg, salt og peber sammen og hæld blandingen over kartoflerne. Fordel smørklatter over. Sæt begge fade midt i ovnen.

Tip

Ved frysning: Stil den frosne farsrulle i en kold ovn. Indstil på 200° og bag i ca. 1 time og 15 min.

Bagetid

Ca. 1 time ved 200°.

Frysetip

Farsrullen kan fryses ubagt.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 15080 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,6 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 29 %
  • Fedt: 50 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: