Spidskål på grillen smager skønt.
11918 kJ / 2848 kcal
645 kJ / 154 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 26,6 % | 10,1 g |
Kulhydrat: | 15,8 % | 6 g |
Fedt: | 57,6 % | 10 g |
Træspyd
|
16 |
---|---|
Hakket oksekød (ca. 12% fedt)
|
700 g |
Groft salt
|
1 tsk |
Finthakket fed hvidløg
|
1 |
Hakkede frisk basilikum
|
1 dl |
Stødt spidskommen
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
Auberginer - ca. ½ cm tykke (ca. 100 g)
|
8 skiver |
---|---|
Groft salt
|
1 tsk |
Olivenolie
|
1 spsk |
Flutes (ca. 150g)
|
8 skiver |
200 g |
Tomater (ca. 600 g)
|
6 |
---|---|
Finthakket fed hvidløg
|
1 |
Finthakket forårsløg (ca. 10 g)
|
2 spsk |
Hakkede frisk basilikum
|
2 spsk |
Olivenolie
|
2 spsk |
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
Friske basilikum
|
|
---|---|
Friskkværnet peber
|