Hakket oksekød på spyd med auberginetoast og tomatsalsa
30 min
•
&format=webp)
En skøn og nem opskrift på grillspyd til en aften omkring grillen. Grillspyd med hakket oksekød, tomatsalsa og bagte aubergine toast er en skøn sommerret, hvor grillsmagen kommer til sin ret. Den friske tomatsalsa med forårsløg og basilikum er frisk og et lækkert modspil til det grillede oksekød.
Ingredienser
Grillspyd
16
Træspyd
|
|
---|---|
700 g
Hakket oksekød
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
1
Finthakket fed hvidløg
|
|
1 dl
Hakkede basilikumblade
|
|
1 tsk
Stødt spidskommen
|
|
Friskkværnet peber
|
Auberginetoast
8 skiver
Auberginer - ca. ½ cm tykke (ca. 100 g)
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
1 spsk
Olivenolie
|
|
8 skiver
Flutes (ca. 150g)
|
|
200 g
Salatost - delt i 8 skiver
|
Tomatsalsa
6
Tomater (ca. 600 g)
|
|
---|---|
1
Finthakket fed hvidløg
|
|
2 spsk
Finthakket forårsløg (ca. 10 g)
|
|
2 spsk
Hakkede frisk basilikum
|
|
2 spsk
Olivenolie
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Pynt
Frisk basilikum
|
|
---|---|
Friskkværnet peber
|
Sådan gør du
Grillspyd
Auberginetoast
Tomatsalsa
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
11095 kJ / 2652 kcal
Næringsindhold pr. 100g
602 kJ / 144 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 29,1 % | 10,3 g |
Kulhydrat: | 16,8 % | 5,9 g |
Fedt: | 54,1 % | 8,8 g |
