Hakket oksekød på spyd med auberginetoast og tomatsalsa

Hakket oksekød på spyd med auberginetoast og tomatsalsa

30 min Hovedret
En skøn og nem opskrift på grillspyd til en aften omkring grillen. Grillspyd med hakket oksekød, tomatsalsa og bagte aubergine toast er en skøn sommerret, hvor grillsmagen kommer til sin ret. Den friske tomatsalsa med forårsløg og basilikum er frisk og et lækkert modspil til det grillede oksekød.
Mere inspiration

Spidskål på grillen smager skønt.

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

2839 kJ / 2839 kcal

Næringsindhold pr. 100g

643 kJ / 154 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,1 g
Protein: 26,6 % 10 g
Kulhydrat: 15,7 % 5,9 g
Fedt: 57,7 % 10 g

Ingredienser