Italiensk konfektkage
9 timer 25 min
•
Arbejdstid: 40 min
Fryseegnet
•
Kagen er inspireret af den italienske panforte. Den nydes i små stykker, lidt som konfekt.
Ingredienser
|
50 g
Smør
|
|
|---|---|
|
200 g
Grofthakkede smuttede mandler
|
|
|
150 g
Grofthakkede tørrede dadler
|
|
|
150 g
Grofthakkede tørrede abrikoser
|
|
|
100 g
Tørrede tranebær
|
|
|
100 g
Grofthakkede valnøddekerner
|
|
|
60 g
Hvedemel (ca. 1 dl)
|
|
|
¾ tsk
Stødt kanel
|
|
|
½ tsk
Revet muskatnød
|
|
|
¼ tsk
Stødt koriander
|
|
|
¼ tsk
Stødt nellike
|
|
125 g
Honning (ca. 1 dl)
|
|
|---|---|
|
125 g
Flormelis (ca. 2½ dl)
|
Pynt
|
Flormelis
|
|---|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Konfektkagen kan stå tildækket i køleskabet i ca. 1 måned.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1594 kJ / 381 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 6,5 g |
| Protein: | 6,5 g |
| Fedt: | 20,2 g |
| Kulhydrat: | 43,3 g |