Jomfruhummer
20 min
•
Arbejdstid: 15 min
•
Jomfruhummere er mindre og mere elegante end den almindelige hummer, og de saftige haler har en skøn smag – især når de grilles med et lækkert kryddersmør. Prisen svinger efter størrelse og fangst, men jomfruhummere behøver ikke være en luksusspise. Man kan tit finde mindre portioner til en fornuftig pris, og fordi smagen er så fyldig, skal der ikke mange til for at gøre dine gæster glade.
Ny
Ingredienser
|
12
Hele jomfruhummerhaler
|
|
|---|---|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
|
75 g
Blødt smør
|
|
|
3
Pressede fed hvidløg
|
|
|
1 dl
Finthakket persille
|
Sådan gør du
Næringsindhold
Energiindhold:
3672 kJ / 878 kcal
Energifordeling
| Energi | |
|---|---|
| Fiber: | 1,1 g |
| Protein: | 73,6 g |
| Fedt: | 63,9 g |
| Kulhydrat: | 3,3 g |