Jordbærispinde
3 timer 25 min
•
Arbejdstid: 25 min
•
Lækre hjemmelavede vaniljeispinde med jordbærmarmelade - eller hvilken som helst anden marmelade. Har du ikke ispindeforme, kan ispindene laves i plastikkopper.
Ingredienser
|
2
Æggeblommer
|
|
|---|---|
|
2 spsk
Sukker
|
|
|
1 tsk
Vaniljesukker
|
|
|
2½ dl
Piskefløde
|
|
|
2 dl
Jordbærmarmelade
|
|
|
6
Ispindeforme (á ca. 1 dl)
|
Sådan gør du
Ved serveringen
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan erstatte jordbærmarmelade med enhver anden slags marmelade.
I stedet for låg til formene kan man anvende træispinde. I stedet for ispindeforme kan man fryse isblandingen i små metal- eller plastikkopper, evt. med en teske som pind.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1216 kJ / 291 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 0,5 g |
| Protein: | 2,1 g |
| Fedt: | 18,3 g |
| Kulhydrat: | 29,6 g |
Relateret video
Jordbærispinde
Lækre hjemmelavede vaniljeispinde med jordbærmarmelade - eller hvilken som helst anden marmelade. Har du ikke ispindeforme, kan ispindene laves i plastikkopper.