Jordbærlassi

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

15 min

Nyd en sød lassi og drøm dig til Indien...

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom det syrnede produkt, mælk, sukker og jordbær i en blender. Blend lassien ved hurtigste hastighed i ca. 30 sek. Smag til og hæld jordbærlassien i 4 kolde glas.

Tip

Lassi er en traditionel indisk drik, der ofte tilberedes med frugt og nydes som mellemmåltid. Lassi laves også i salte varianter.

Bemærk

Fødevarestyrelsen anbefaler i perioder, at man koger frosne bær. Tjek www.fvst.dk for mere information.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 2850 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1,5 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 71 %
  • Fedt: 8 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: