Jordbærlassi

Bedømmelse

(1 vurderinger)

15 min

Nyd en sød lassi og drøm dig til Indien...

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom det syrnede produkt, mælk, sukker og jordbær i en blender. Blend lassien ved hurtigste hastighed i ca. 30 sek. Smag til og hæld jordbærlassien i 4 kolde glas.

Tip

Lassi er en traditionel indisk drik, der ofte tilberedes med frugt og nydes som mellemmåltid. Lassi laves også i salte varianter.

Bemærk

Fødevarestyrelsen anbefaler i perioder, at man koger frosne bær. Tjek www.fvst.dk for mere information.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2850 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1,5 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 71 %
  • Fedt: 8 %

Print

Kilde: