Jordbærlassi

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

15 min

Nyd en sød lassi og drøm dig til Indien...

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom det syrnede produkt, mælk, sukker og jordbær i en blender. Blend lassien ved hurtigste hastighed i ca. 30 sek. Smag til og hæld jordbærlassien i 4 kolde glas.

Tip

Lassi er en traditionel indisk drik, der ofte tilberedes med frugt og nydes som mellemmåltid. Lassi laves også i salte varianter.

Bemærk

Fødevarestyrelsen anbefaler i perioder, at man koger frosne bær. Tjek www.fvst.dk for mere information.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2850 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1,5 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 71 %
  • Fedt: 8 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: