Jordskokkesuppe
45 min
•
&format=webp)
Jordskokkesuppe er en rigtig efterårs- og vinterklassiker. Prøv vores lækre, cremede og milde opskrift på jordskokkesuppe med sprøde jordskokkechips som knasende og smuk topping. Jordskokkesuppe er super nem at lave og smager fantastisk.
Ingredienser
Jordskokkesuppe
10 g
Smør
|
|
---|---|
1
Grofthakket skalotteløg (ca. 50 g)
|
|
400 g
Skrællede jordskokker i grove tern
|
|
7 dl
Vand
|
|
1 tsk
Grøntsagsbouillon-pulver
|
Jordskokkechips
100 g
Jordskokker
|
|
---|---|
1
Smørspray
|
|
½ tsk
Fint salt
|
Jordskokkesuppe - fortsat
1 dl
Madlavningsfløde
|
|
---|---|
1½ tsk
Groft salt
|
|
1
Friskkværnet peber
|
Pynt
Finthakket purløg
|
---|
Sådan gør du
Jordskokkesuppe
Jordskokkechips
Jordskokkesuppe - fortsat
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Gem altid evt. rester af suppe, selv om det kun er en lille sjat. Suppen kan bruges som basis for en ny suppe eller en sauce i morgen.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
2214 kJ / 529 kcal
Næringsindhold pr. 100g
161 kJ / 39 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 10,8 % | 1 g |
Fedt: | 30,7 % | 1,3 g |
Kulhydrat: | 58,5 % | 5,5 g |
