Kalkuncarpaccio med spirer

Bedømmelse

(0 vurderinger)

60+ min

Tynde, saftige kalkunskiver i selskab med lagret ost og hvidløgsdressing.

Ingredienser

Antal portioner
  • 600 g kalkunbryst
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Dressing

  • 1 æggeblomme
  • 1 dl rapsolie
  • 1 lille knust fed hvidløg
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 200 g groft flute

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg kalkunbrystet i en lille bradepande og drys kødet med salt og peber. Steg det midt i ovnen. Mål med et stegetermometer kødets centrumstemperatur - den skal være ca. 70°. Lad kødet køle helt af.

Dressing

Kom æggeblommen i en skål og pisk fedtstoffet i, nogle dråber ad gangen - siden i en fin stråle. Tilsæt hvidløg, citronsaft, salt og peber og smag til. Stil dressingen tildækket i køleskabet.

Ved serveringen

Skær kødet i helt tynde skiver og fordel det på et fad. Dryp dressingen over kødet og drys med ost. Fordel forårsløg, kumquats og spirer herpå og server straks sammen med et godt stykke brød.

Stegetid

Ca. 45 min. ved 175°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7830 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,4 g
  • Protein: 36 %
  • Kulhydrat: 7 %
  • Fedt: 57 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Print

Kilde: