Wrap ruller med varmrøget laks og brøndkarse

Wrap ruller med varmrøget laks og brøndkarse

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

20 min

Små lækre ruller med flødeost, varmrøget laks, rødløg og agurk. Server rullerne som en lille snack eller forret - eller kom dem i madpakken.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Ingredienser

18-20 stk.

Antal portioner

  • 2 hvedetortillaer, ca. 25 cm i diameter
  • 100 g Buko® Peber
  • 4 blade krølsalat
  • 100 g varmrøget laks
  • ¼ agurk i tynde stænger
  • ½ finthakket rødløg
  • ½ dl brøndkarse

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Sådan gør du

Sådan gør du

  1. Lun tortillaerne, afkøl dem let og smør dem med flødeost.
  2. Fordel salatblade, laks, agurk, rødløg og brøndkarse i den ene ende af tortillaen.
  3. Rul tortillaerne stramt sammen og skær dem i ca. 3 cm tykke skiver.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3642 kJ / 870 kcal
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1,5 g
  • Protein: 17,5 %
  • Kulhydrat: 35,5 %
  • Fedt: 47 %

Print

Andre gode forslag