Bedecarpaccio med gedeostcreme

Bedecarpaccio med gedeostcreme

30 min Forret

Carpaccio af bede er en delikat forret. De smukke beder smager skønt med gedeostcreme, honning og valnødder.

Mere inspiration

Lækkert brød - også til denne bedecarpaccio

Velbekomme!
Tips

Du kan evt. skære bederne i tynde skiver i god tid og opbevare dem i en frysepose i køleskabet. Du kan bruge almindelige rødbeder. I stedet for gedeost kan du bruge blåskimmelost i cremen.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

8040 kJ / 1922 kcal

Næringsindhold pr. 100g

806 kJ / 193 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,8 g
Protein: 11,2 % 5,3 g
Kulhydrat: 35,6 % 16,9 g
Fedt: 53,2 % 11,6 g

Ingredienser