Du kan evt. skære bederne i tynde skiver i god tid og opbevare dem i en frysepose i køleskabet. Du kan bruge almindelige rødbeder. I stedet for gedeost kan du bruge blåskimmelost i cremen.
8004 kJ / 1913 kcal
802 kJ / 192 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 11 % | 5,2 g |
Kulhydrat: | 36,1 % | 17 g |
Fedt: | 52,9 % | 11,5 g |
Lækkert brød - også til denne bedecarpaccio
200 g
Frisk gedeost
|
|
---|---|
1 dl
Piskefløde
|
|
1 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
2 tsk
Friskpresset citronsaft
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
1
Gul bede (ca. 200 g)
|
|
---|---|
2
Bolsjebeder (ca. 200 g)
|
1 spsk
Olivenolie
|
|
---|---|
1 spsk
Akaciehonning
|
|
50 g
Grofthakkede valnøddekerner
|
|
Friskkværnet peber
|
200 g
Lyst brød, fx små briocher
|
---|