Bedecarpaccio med gedeostcreme

Bedecarpaccio med gedeostcreme

30 min
Carpaccio af bede er en delikat forret. De smukke beder smager skønt med gedeostcreme, honning og valnødder.

Sådan gør du

Gedeostcreme
  • Pisk gedeost, fløde og de øvrige ingredienser med en håndmixer i ca. 1 min. - til cremen er luftig. Smag til og kom gedeostecremen i en sprøjtepose med en rund tylle.
  • Skræl bederne og skær dem i meget tynde skiver - brug evt. et mandolinjern.
  • Fordel bedeskiverne fladt på 4 tallerkener. Dryp olivenolie og honning på. Sprøjt små toppe af gedeostecreme på bederne og drys med valnødder og peber. Server bedecarpaccioen med brød til.

Du kan evt. skære bederne i tynde skiver i god tid og opbevare dem i en frysepose i køleskabet. Du kan bruge almindelige rødbeder. I stedet for gedeost kan du bruge blåskimmelost i cremen.

Energiindhold for hele retten:

8004 kJ / 1913 kcal

Næringsindhold pr. 100g

802 kJ / 192 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,9 g
Protein: 11 % 5,2 g
Kulhydrat: 36,1 % 17 g
Fedt: 52,9 % 11,5 g
Mere inspiration

Lækkert brød - også til denne bedecarpaccio

Focaccia brød
60+ min
Focaccia brød
(51)

Ingredienser

Gedeostcreme
200 g Frisk gedeost
1 dl Piskefløde
1 tsk Fintrevet citronskal (usprøjtet)
2 tsk Friskpresset citronsaft
½ tsk Groft salt
Friskkværnet peber
1 Gul bede (ca. 200 g)
2 Bolsjebeder (ca. 200 g)
1 spsk Olivenolie
1 spsk Akaciehonning
50 g Grofthakkede valnøddekerner
Friskkværnet peber
Tilbehør
200 g Lyst brød, fx små briocher