Bedecarpaccio med gedeostcreme
30 min
•

Carpaccio af bede er en delikat forret. De smukke beder smager skønt med gedeostcreme, honning og valnødder.
Ingredienser
Gedeostcreme
200 g
Frisk gedeost
|
|
---|---|
1 dl
Piskefløde
|
|
1 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
2 tsk
Friskpresset citronsaft
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
1
Gul bede (ca. 200 g)
|
|
---|---|
2
Bolsjebeder (ca. 200 g)
|
1 spsk
Olivenolie
|
|
---|---|
1 spsk
Akaciehonning
|
|
50 g
Grofthakkede valnødder
|
|
Friskkværnet peber
|
Tilbehør
200 g
Lyst brød, fx små briocher
|
---|
Sådan gør du
Gedeostcreme
Du kan evt. skære bederne i tynde skiver i god tid og opbevare dem i en frysepose i køleskabet. Du kan bruge almindelige rødbeder. I stedet for gedeost kan du bruge blåskimmelost i cremen.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
7916 kJ / 1892 kcal
Næringsindhold pr. 100g
793 kJ / 190 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 11,1 % | 5,2 g |
Kulhydrat: | 36,3 % | 16,9 g |
Fedt: | 52,6 % | 11,3 g |
