Bedecarpaccio med gedeostcreme

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Carpaccio af bede er en delikat forret. De smukke beder smager skønt med gedeostcreme, honning og valnødder.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Gedeostcreme

  • 1 gul bede (ca. 200 g)
  • 2 bolsjebeder (ca. 200 g)
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk akaciehonning
  • 50 g grofthakkede valnøddekerner
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 200 g lyst brød, fx små briocher

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Gedeostcreme

Pisk gedeost, fløde og de øvrige ingredienser med en håndmixer i ca. 1 min. - til cremen er luftig. Smag til og kom gedeostecremen i en sprøjtepose med en rund tylle.

Skræl bederne og skær dem i meget tynde skiver - brug evt. et mandolinjern.

Fordel bedeskiverne fladt på 4 tallerkener. Dryp olivenolie og honning på. Sprøjt små toppe af gedeostecreme på bederne og drys med valnødder og peber. Server bedecarpaccioen med brød til.

Tips

Du kan evt. skære bederne i tynde skiver i god tid og opbevare dem i en frysepose i køleskabet.
Du kan bruge almindelige rødbeder.
I stedet for gedeost kan du bruge blåskimmelost i cremen.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7970 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,9 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 54 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag