Bedecarpaccio med gedeostcreme

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Carpaccio af bede er en delikat forret. De smukke beder smager skønt med gedeostcreme, honning og valnødder.

Ingredienser

Antal portioner

Gedeostcreme

  • 1 gul bede (ca. 200 g)
  • 2 bolsjebeder (ca. 200 g)
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk akaciehonning
  • 50 g grofthakkede valnøddekerner
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 200 g lyst brød, fx små briocher

Sådan gør du

Sådan gør du

Gedeostcreme

Pisk gedeost, fløde og de øvrige ingredienser med en håndmixer i ca. 1 min. - til cremen er luftig. Smag til og kom gedeostecremen i en sprøjtepose med en rund tylle.

Skræl bederne og skær dem i meget tynde skiver - brug evt. et mandolinjern.

Fordel bedeskiverne fladt på 4 tallerkener. Dryp olivenolie og honning på. Sprøjt små toppe af gedeostecreme på bederne og drys med valnødder og peber. Server bedecarpaccioen med brød til.

Tips

Du kan evt. skære bederne i tynde skiver i god tid og opbevare dem i en frysepose i køleskabet.
Du kan bruge almindelige rødbeder.
I stedet for gedeost kan du bruge blåskimmelost i cremen.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7970 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,9 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 54 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: