Carpaccio med ostecreme

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

60+ min

Lækker carpaccio serveret med ostecreme, ristede mandler, kapers, frisk timian og rucola.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 200 g oksefilet

Ostecreme

  • 50 g mandler
  • 15 g smør
  • ½ dl kapers - afdryppet (ca. 25 g)
  • 2 tsk olivenolie
  • 1 tsk friskpresset citronsaft
  • ¼ tsk flagesalt
  • friskkværnet peber
  • 2 friske timiankviste
  • 2 dl rucolasalat

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad oksefileten tø halvt op i køleskabet.

Ostecreme

Varm imens cremefraichen ved jævn varme, tilsæt osten og lad den smelte. Smag til med cayennepeber. Hæld ostecremen i en skål og stil den på køl ca. 1 time - eller til den er helt kold. Pisk forsigtig ostecremen til et let skum.

Rist mandlerne i en tør pande ved jævn varme i ca. 5 min. Hak dem groft.

Lad smørret smelte i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Steg kapers ved jævn varme i ca. 7 min.

Skær den halvfrosne oksefilet i meget tynde skiver og fordel skiverne på 4 tallerkener. Bland olie og citronsaft og dryp det på kødet. Drys med mandler, flagesalt, peber, timianblade og rucola. Fordel små toppe af ostecreme på hver tallerken og server.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4990 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,7 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 6 %
  • Fedt: 72 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag