4965 kJ / 1187 kcal
1144 kJ / 274 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,2 g |
Protein: | 21,5 % | 14,4 g |
Kulhydrat: | 1,5 % | 1 g |
Fedt: | 77 % | 23,8 g |
Oksefilet
|
200 g |
---|
1 dl | |
25 g | |
Et nip cayennepeber
|
Mandler
|
50 g |
---|
Smør
|
15 g |
---|---|
Kapers - afdryppet (ca. 25 g)
|
½ dl |
Olivenolie
|
2 tsk |
---|---|
Friskpresset citronsaft
|
1 tsk |
Flagesalt
|
¼ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Friske timiankviste
|
2 |
Rucolasalat
|
2 dl |