Kalkungryde med ingefær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(12 vurderinger)

45 min

Superhurtig og smagfuld aftensmad.

Ingredienser

Antal portioner

  • 500 g kalkunbryst
  • 1 frisk ingefær
  • 1½ spsk rapsolie
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 2½ dl Karolines Køkken® Madlavningsfløde 8% Madlavningsfløde 8%
  • 1 spsk kyllingefond eller grønsagsfond
  • ½ tsk kinesisk sojasauce
  • 1 tsk friskpresset citronsaft
  • 2 spsk fintklippet purløg

Tilbehør

  • 4 dl jasminris - kogte
  • 600 g dampede broccoli

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær kødet i skiver. Skær halvdelen af ingefæren i strimler og riv resten fint. Lad ½ spsk af fedtstoffet blive gyldent i en sauterpande. Steg de strimlede ingefærstykker ved jævn varme i ca. 2 min. Tag dem op og lad dem dryppe af på et stykke papir. Drys kødet med salt og peber. Lad resten af fedtstoffet blive gyldent i sauterpanden og steg kødet i ca. 3 min. Tilsæt fløde, fond, soja, citronsaft og det revede ingefær. Lad det koge ved jævn varme og under låg i ca. 3 min. Tilsæt purløg og drys med ingefærstrimler. Server med kogte ris og dampede broccoli.

Hvordan koger man ris

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10530 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 23,1 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 22 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: