Kalkungryde med ingefær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

45 min

Superhurtig og smagfuld aftensmad.

Ingredienser

Antal portioner

  • 500 g kalkunbryst
  • 1 frisk ingefær
  • 1½ spsk rapsolie
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 2½ dl Karolines Køkken® Madlavningsfløde 8% Madlavningsfløde 8%
  • 1 spsk kyllingefond eller grønsagsfond
  • ½ tsk kinesisk sojasauce
  • 1 tsk friskpresset citronsaft
  • 2 spsk fintklippet purløg

Tilbehør

  • 4 dl jasminris - kogte
  • 600 g dampede broccoli

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær kødet i skiver. Skær halvdelen af ingefæren i strimler og riv resten fint. Lad ½ spsk af fedtstoffet blive gyldent i en sauterpande. Steg de strimlede ingefærstykker ved jævn varme i ca. 2 min. Tag dem op og lad dem dryppe af på et stykke papir. Drys kødet med salt og peber. Lad resten af fedtstoffet blive gyldent i sauterpanden og steg kødet i ca. 3 min. Tilsæt fløde, fond, soja, citronsaft og det revede ingefær. Lad det koge ved jævn varme og under låg i ca. 3 min. Tilsæt purløg og drys med ingefærstrimler. Server med kogte ris og dampede broccoli.

Hvordan koger man ris

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10530 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 23,1 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 22 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: