Kalkungryde med rosa peberkorn
45 min

Kalkungryde med rosa peberkorn

Server kalkungryden med en god mangochutney - det vil klæde den.
Bedømmelse (12 vurderinger)

Min bedømmelse:

Kalkungryde med rosa peberkorn

Server kalkungryden med en god mangochutney - det vil klæde den.

Antal portioner

Tilbehør

  • 240 g løse ris, parboiled (ca. 3 dl)
  • 300 g dampede forårsløg
  • 300 g broccoli

Fremgangsmåde:

Skær kalkunkødet i små tern. Lad smørret gyldne i en tykbundet gryde. Del kødet i 2 portioner og brun hver portion for sig. Læg alt kødet tilbage i gryden. Tilsæt estragon og vand. Bring retten i kog, og kog den ved svag varme under låg i ca. 10 min. Tilsæt cremefraiche. Varm retten godt igennem og smag til med salt og rosa peber. Smag til.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 11240 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,8 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 42 %
Print