Kalkungryde med rosa peberkorn

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(24 vurderinger)

45 min

Server kalkungryden med en god mangochutney - det vil klæde den.

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 240 g løse ris, parboiled (ca. 3 dl)
  • 300 g dampede forårsløg
  • 300 g broccoli

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær kalkunkødet i små tern. Lad smørret gyldne i en tykbundet gryde. Del kødet i 2 portioner og brun hver portion for sig. Læg alt kødet tilbage i gryden. Tilsæt estragon og vand. Bring retten i kog, og kog den ved svag varme under låg i ca. 10 min. Tilsæt cremefraiche. Varm retten godt igennem og smag til med salt og rosa peber. Smag til.

Hvordan koger man ris

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11240 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,8 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 42 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: