Kalkungryde med rosa peberkorn

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(19 vurderinger)

45 min

Server kalkungryden med en god mangochutney - det vil klæde den.

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 240 g løse ris, parboiled (ca. 3 dl)
  • 300 g dampede forårsløg
  • 300 g broccoli

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær kalkunkødet i små tern. Lad smørret gyldne i en tykbundet gryde. Del kødet i 2 portioner og brun hver portion for sig. Læg alt kødet tilbage i gryden. Tilsæt estragon og vand. Bring retten i kog, og kog den ved svag varme under låg i ca. 10 min. Tilsæt cremefraiche. Varm retten godt igennem og smag til med salt og rosa peber. Smag til.

Hvordan koger man ris

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11240 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,8 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 42 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: