En nem opskrift på hjemmelavet mælkesauce. Tilsæt persille - og du har en persillesauce.
Sådan gør du
Rør mel og 2½ spsk af mælken sammen i en lille, tykbundet gryde. Rør resten af mælken i sammen med bouillonen. Tilsæt smør og bring saucen i kog under omrøring. Kog saucen ved svag varme, stadig under omrøring, i ca. 5 min. Smag mælkesaucen til.
Energiindhold for hele retten:
1558 kJ / 372 kcal
Næringsindhold pr. 100g
284 kJ / 68 kcal
Energifordeling
Energifordeling
Næringsindhold pr. 100g
Fiber:
-
0,1 g
Protein:
12,9 %
2,2 g
Kulhydrat:
31,9 %
5,3 g
Fedt:
55,2 %
4,3 g
Her en nem pg velsmagende opskrift på brun sovs - selv uden bouillon at starte med...