Kalkunmedaljoner med rødløgssauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

Røget bacon og ostesauce giver smag og fylde til retten. Serveres med pasta og grønt.

Ingredienser

Antal portioner

Kalkunmedaljoner

  • 4 kalkunschnitzler (ca. 125 g)
  • 4 skiver bacon
  • bomuldssnor
  • 10 g smør
  • friskkværnet peber

Rødløgssauce

Hertil

  • 500 g frisk grøn pasta
  • 600 g smørsauterede grøn squash i stave

Pynt

  • brøndkarse

Sådan gør du

Sådan gør du

Kalkunmedaljoner

Skub hver kalkunschnitzel sammen til en rund medaljon, læg en skive bacon omkring hver medaljon g bind bomuldssnor om. Lad smørret blive gyldent i en pande. Læg medaljonerne på siden og steg dem hele vejen rundt, så baconen bliver stegt - ca. 4 min. i alt. Vend medaljonerne og steg dem ved jævn varme, ca. 8 min. på hver side. Tag medaljonerne op, drys med peber og lad dem hvile godt tildækket.

Rødløgssauce

Kom de hakkede løg i stegesmørret og svits dem ved kraftig varme og under omrøring i ca. 2 min. Rør ost og mel sammen og rør 1 dl af vandet i. Hæld løgene over i en gryde, tilsæt resten af vandet og bouillonpulveret. Bring løgblandingen i kog og hæld ostejævningen i under omrøring. Bring saucen i kog og kog den ved svag varme og under omrøring i ca. 5 min. Tilsæt salt og peber og smag saucen til.

Fjern snoren fra medaljonerne, anret dem på et fad og server sammen med rødløgssauce, smørsauterede squash og pasta.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 12120 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,5 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 28 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Chardonnay Stellenbosch, Sydafrika

Til denne lette ret vil en fadlagret hvidvin på chardonnay-druen være rigtig god, gerne en oversøisk version Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til bacon