Kalkunpakker med ovnstegte kartofler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

60+ min

Den italienske saltimbocca har givet inspiration til denne lækre ret med stegt kalkunbryst, røget skinke og smeltet ost.

Ingredienser

Antal portioner

Ovnstegte kartofler

  • 1 kg skrællede store kartofler
  • 1 spsk rapsolie
  • 1 tsk groft salt

Kalkunpakker

Tilbehør

  • 600 g dampede haricots verts

Sådan gør du

Sådan gør du

Ovnstegte kartofler

Skær kartoflerne i tynde både, skyl og tør dem godt. Vend kartoflerne i fedtstoffet og fordel dem på en plade med bagepapir. Steg kartoflerne midt i ovnen. Vend forsigtigt rundt 2-3 gange under stegningen. Drys med salt.

Kalkunpakker

Bank kalkunkødet let til en tykkelse på ca. 1 cm. Smør kødet med sennep og fordel skinkeskiverne herpå. Drys med ost, salt og peber. Fold pakkerne på tværs og luk dem med kødnåle. Lad fedtstoffet blive gyldent i en pande og steg kalkunpakkerne ved jævn varme, ca. 5 min. på hver side (ca. 10 min. i alt).

Stegetid

Ca. 45 min. ved 225° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9160 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 34,2 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 31 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: