Kalkunpakker med ovnstegte kartofler
60+ min

Kalkunpakker med ovnstegte kartofler

Den italienske saltimbocca har givet inspiration til denne lækre ret med stegt kalkunbryst, røget skinke og smeltet ost.
Bedømmelse (2 vurderinger)

Min bedømmelse:

Kalkunpakker med ovnstegte kartofler

Den italienske saltimbocca har givet inspiration til denne lækre ret med stegt kalkunbryst, røget skinke og smeltet ost.

Antal portioner

Ovnstegte kartofler

  • 1 kg skrællede store kartofler
  • 1 spsk rapsolie
  • 1 tsk groft salt

Kalkunpakker

Tilbehør

  • 600 g dampede haricots verts

Fremgangsmåde:

Ovnstegte kartofler

Skær kartoflerne i tynde både, skyl og tør dem godt. Vend kartoflerne i fedtstoffet og fordel dem på en plade med bagepapir. Steg kartoflerne midt i ovnen. Vend forsigtigt rundt 2-3 gange under stegningen. Drys med salt.

Kalkunpakker

Bank kalkunkødet let til en tykkelse på ca. 1 cm. Smør kødet med sennep og fordel skinkeskiverne herpå. Drys med ost, salt og peber. Fold pakkerne på tværs og luk dem med kødnåle. Lad fedtstoffet blive gyldent i en pande og steg kalkunpakkerne ved jævn varme, ca. 5 min. på hver side (ca. 10 min. i alt).

Stegetid

Ca. 45 min. ved 225° - traditionel ovn.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9160 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 34,2 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 31 %
Print