Kalkunpande med hvidkål og æbler

Bedømmelse

(3 vurderinger)

45 min

Kål, æbler og timian....3 råvarer der klæder hinanden utrolig godt.

Ingredienser

Antal portioner

Kartoffelmos

Kalkunpande

  • 25 g smør
  • 500 g kalkunbryst i tern
  • 300 g finthakket hvidkål
  • 3 uskrællede æbler i grove stykker, fx ingrid marie
  • 2 spsk friske timianblade
  • 2 tsk groft salt
  • ½ dl grofthakket frisk bredbladet persille
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Kartoffelmos

Kog vand og kartofler i en stor, tykbundet gryde ved svag varme og under låg i ca. 20 min. Gem 1 dl kogevand. Hæld resten af vandet fra og damp kartoflerne tørre. Mos dem groft, fx med en grydeske. Vend kogevand, ost og salt i. Varm kartoffelmosen igennem og smag til.

Kalkunpande

Lad imens smørret gyldne i en sauterpande. Brun kødet i ca. 3 min. Tilsæt hvidkål, æbler, timian og salt og steg retten ved kraftig varme og under omrøring i ca. 3 min. Smag til.

Ved serveringen

Læg kartoffelmosen i et varmt fad. Fordel kalkunpanden over mosen og drys med persille og peber. Server straks.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8850 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22,4 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 22 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Print

Kilde: