Kalkunschnitzel med champignonsauce
30 min

Kalkunschnitzel med champignonsauce

Lækker og dejlig hverdagsret med kalkunschnitzler og cremet champignonsauce.
Bedømmelse (20 vurderinger)

Min bedømmelse:

Kalkunschnitzel med champignonsauce

Lækker og dejlig hverdagsret med kalkunschnitzler og cremet champignonsauce.

Antal portioner

Kalkunschnitzler

  • 4 kalkunschnitzler (ca. 600 g)
  • 2 spsk hvedemel
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 25 g smør
  • 2 citroner i halve

Champignonsauce

Tilbehør

  • 500 g frisk pasta
  • 400 g dampede sukkerærter

Fremgangsmåde:

Kalkunschnitzler

Rids kalkunschnitzlerne i overfladen med en skarp kniv. Vend dem i mel tilsat salt og peber. Lad smørret blive gyldent i en pande og brun schnitzlerne på begge sider. Pres en halv citron let over hver schnitzel og læg derefter de halve citroner med skærefladen nedad på schnitzlerne. Steg dem ved svag varme i ca. 5 min. Løft citronerne og vend schnitzlerne. Steg videre med de halve citroner på i ca. 3 min.

Champignonsauce

Tag schnitzlerne af panden og hold dem varme i et fad. Kom champignonerne i panden og svits dem ved kraftig varme i ca. 2 min. Tilsæt bouillon, piskefløde og peber. Kog saucen i ca. 2 min., tag panden af varmen og drys saucejævner i under omrøring. Kog saucen i ca. 1 min. og smag til.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 12860 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,5 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 26 %
Print