Kalkunschnitzel med champignonsauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(27 vurderinger)

30 min

Lækker og dejlig hverdagsret med kalkunschnitzler og cremet champignonsauce.

Ingredienser

Antal portioner

Kalkunschnitzler

  • 4 kalkunschnitzler (ca. 600 g)
  • 2 spsk hvedemel
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 25 g smør
  • 2 citroner (usprøjtede) i halve

Champignonsauce

Tilbehør

  • 400 g dampede sukkerærter
  • 320 g ris, 500 g frisk pasta eller 1 kg kartofler

Sådan gør du

Sådan gør du

Kalkunschnitzler

Rids kalkunschnitzlerne i overfladen med en skarp kniv. Vend dem i mel tilsat salt og peber. Lad smørret blive gyldent i en pande og brun schnitzlerne på begge sider. Pres en halv citron let over hver schnitzel og læg derefter de halve citroner med skærefladen nedad på schnitzlerne. Steg dem ved svag varme i ca. 5 min. Løft citronerne og vend schnitzlerne. Steg videre med de halve citroner på i ca. 3 min.

Champignonsauce

Tag schnitzlerne af panden og hold dem varme i et fad. Kom champignonerne i panden og svits dem ved kraftig varme i ca. 2 min. Tilsæt bouillon, piskefløde og peber. Kog saucen i ca. 2 min., tag panden af varmen og drys saucejævner i under omrøring. Kog saucen i ca. 1 min. og smag til.

Server kalkunschnitzlerne sammen med champignonsauce, dampede sukkerærter og ris eller pasta.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 12860 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,5 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 26 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: