Pisk fx en rest piskefløde til flødeskum og server det sammen med syltetøj til nybagte pandekager.
I stedet for kalkunschnitzler, kan du bruge 4 kyllingefileter.
11894 kJ / 2843 kcal
547 kJ / 131 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 26,5 % | 8,5 g |
Kulhydrat: | 44 % | 14,2 g |
Fedt: | 29,5 % | 4,4 g |
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.
Kalkunschnitzler (ca. 600 g)
|
4 |
---|---|
Hvedemel
|
4 spsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Smør
|
40 g |
Citroner (usprøjtede) i halve
|
2 |
Champignoner i kvarte
|
225 g |
---|---|
Hønsebouillon
|
2 dl |
1 dl | |
Friskkværnet peber
|
|
Lys saucejævner
|
1½ spsk |
Dampede blandede grøntsager, fx slikærter og broccoli
|
400 g |
---|---|
Ris, 500 g frisk pasta eller 1 kg kartofler - koges
|
320 g |