Kalkunschnitzel med champignonsauce

Kalkunschnitzel med champignonsauce

30 min Hovedret

Lækker og dejlig hverdagsret - kalkunschnitzel med champignonsauce. Den cremede champignonsauce føles måske lidt luksuriøs som hverdagsret med piskefløde i saucen. Men det er efter princippet "lidt men godt", da der kun bliver brugt 1 dl fløde i en opskrift til 4 personer. Mere skal der ikke til for at få den cremede sauce. Server kalkunschnitzel med champignonsauce sammen med dampede grøntsager og enten, ris, pasta eller kartofler.

Mere inspiration

Pisk fx en rest piskefløde til flødeskum og server det sammen med syltetøj til nybagte pandekager.

Velbekomme!
Tip

I stedet for kalkunschnitzler, kan du bruge 4 kyllingefileter.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

12008 kJ / 2870 kcal

Næringsindhold pr. 100g

552 kJ / 132 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1 g
Protein: 24,5 % 8 g
Kulhydrat: 46,4 % 15,1 g
Fedt: 29,1 % 4,3 g
Relateret video
Hvordan koger man ris

Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris. 

Ingredienser