I stedet for kalkunschnitzler, kan du bruge 4 kyllingefileter.
11820 kJ / 2825 kcal
543 kJ / 130 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 26,6 % | 8,5 g |
Kulhydrat: | 44,4 % | 14,2 g |
Fedt: | 29 % | 4,3 g |
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.
4
Kalkunschnitzler (ca. 600 g)
|
|
---|---|
4 spsk
Hvedemel
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
40 g
Smør
|
|
2
Citroner (usprøjtede) i halve
|
225 g
Champignoner i kvarte
|
|
---|---|
2 dl
Hønsebouillon
|
|
1 dl
Piskefløde
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1½ spsk
Saucejævner
|
400 g
Dampede blandede grøntsager, fx slikærter og broccoli
|
|
---|---|
320 g
Ris, 500 g frisk pasta eller 1 kg kartofler - koges
|