Kalkunschnitzler og pasta med grøn sauce
45 min

Kalkunschnitzler og pasta med grøn sauce

En skøn grøn sauce fuld af smag. Saucen er inspireret af den italienske salsa verde.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Kalkunschnitzler og pasta med grøn sauce

En skøn grøn sauce fuld af smag. Saucen er inspireret af den italienske salsa verde.

Antal portioner

Grøn sauce

  • 2 bundter bredbladet persille
  • 4 spsk vand
  • 2 tsk hvidvinseddike
  • 1 æggeblomme (ca. 1 spsk)
  • 1 fed hvidløg
  • 3 ansjosfileter
  • 4 spsk olivenolie
  • 2 spsk rapsolie
  • 4 kalkunschnitzler
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • blade af bredbladet persille

Fremgangsmåde:

Grøn sauce

Skyl persillen godt, dup den tør og fjern de grønne stilke. Kom vand, hvidvinseddike, æggeblomme, hvidløg, ansjoser, persilleblade og olivenolie i en blender i nævnte rækkefølge. Blend til blandingen er findelt. Hæld den grønne sauce i en skål og lad den trække tildækket i køleskabet i mindst ½ time.

Lad fedtstoffet blive varmt i en pande. Brun kalkunschnitzlerne ca. 1½ min. på hver side. Steg dem derefter ved svag varme i ca. 2 min. - vend af og til. Drys med salt og peber og lad kødet hvile tildækket i ca. 10 min.

Kog imens pastaen som angivet på emballagen og hæld den til afdrypning i en sigte. Hæld pastaen tilbage i den varme gryde og vend den grønne sauce ned i pastaen. Kom retten i en varm skål og server straks. Server ost i en skål ved siden af.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 13490 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25,3 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 34 %
Print