Kalvekoteletter med balsamico og glaserede grøntsager
45 min
•
En rigtig dejlig ret, fuld af smag. Lige til at spise, når det er koldt derude og den står på regn og rusk...men kan naturligvis også spises i solskin!
Ingredienser
Grov kartoffelmos
|
1 kg
Melede kartofler i grove stykker
|
|
|---|---|
|
¾ liter
Vand
|
|
|
20 g
Smør
|
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
|
1½ dl
Kogende mælk
|
Glaserede løg og gulerødder
|
20 g
Smør
|
|
|---|---|
|
250 g
Pillede skalotteløg eller perleløg
|
|
|
4
Gulerødder i 1 cm skrå skiver
|
|
|
1 tsk
Hvidvinseddike
|
|
|
1 tsk
Honning
|
|
|
½ dl
Vand
|
|
|
1¼ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
Kalvekoteletter
|
4
Kalvekoteletter (ca. 175 g)
|
|
|---|---|
|
20 g
Smør
|
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1½ dl
Mørk balsamicoeddike
|
|---|
Pynt
|
Finthakket frisk timian
|
|
|---|---|
|
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
Sådan gør du
Grov kartoffelmos
Glaserede løg og gulerødder
Kalvekoteletter
Ved servering af kalvekoteletter med balsamico
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
253 kJ / 60 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,1 g |
| Protein: | 2,2 g |
| Fedt: | 2 g |
| Kulhydrat: | 8,3 g |