Kammuslinger med brunet sojasmør
45 min
•
Kammuslinger med blomkålspuré er en virkelig spændende forret, der vil tage kegler, når der er gæster. Denne opskrift på kammuslinger med blomkålspuré kan måske blive dit bud på en forret til nytårsaften? Den fløjlsbløde blomkålspuré er elegant og lækker - og her serveret med stegte kammuslinger, duftende brunet smør og friske krydderurter. En super lækker forret.
Ingredienser
Blomkålspuré
|
400 g
Blomkål i mindre buketter
|
|
|---|---|
|
2 spsk
Piskefløde
|
|
|
2 spsk
Finthakket bredbladet persille
|
|
|
1 tsk
Citronskal (usprøjtet)
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
Brunet sojasmør
|
50 g
Smør
|
|
|---|---|
|
1 spsk
Sojasauce
|
Stegte kammuslinger
|
8
Store kammuslinger (ca. 200 g)
|
|
|---|---|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
|
1 spsk
Rapsolie
|
Topping
|
Krydderurter, fx dild, kørvel og skovsyre
|
|---|
Sådan gør du
Blomkålspuré
Brunet sojasmør
Stegte kammuslinger
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
443 kJ / 106 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,3 g |
| Protein: | 4 g |
| Fedt: | 9,3 g |
| Kulhydrat: | 1,8 g |