Kanel-panna cotta

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(21 vurderinger)

60+ min

Dejlig nem panna cotta på fløde og kvark med smag af kanel. Kanel kan undlades for variationens skyld, ligesom der kan bruges andre typer marmelade på toppen.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 dl tyttebærsyltetøj

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg husblas i blød i koldt vand i ca. 10 min. Skrab vaniljekornene ud af vaniljestangen og mos dem sammen med lidt af sukkeret. Kog fløden med sukker, vaniljekorn- og stang, stødt kanel og kanelstænger i 2-3 min. Sigt flødeblandingen og lad den køle til den er lillefingervarm. Træk husblassen op af vandet med det vand, der hænger ved og bland det i den lune flødeblanding. Rør til husblassen er helt opløst og vend det sammen med kvark. Hæld panna cottaen i portionsglas og stil den tildækket på køl ca. 3 timer.

Lun tyttebærmarmeladen så den bliver flydende og fordel den herefter på glassene med panna cotta. Stil den på køl ca. ½ time.

Tip

Desserten kan laves dagen før.

Sådan flækker du en vaniljestang

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9250 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,2 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 39 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag