Kanelbrownies

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(49 vurderinger)

45 min

Lækker og svampet, som en ægte brownie skal være. Mums!

Ingredienser

24 stykker

Opskriften gælder for 1 kage

  • 200 g smør
  • 200 g mørk chokolade (ca. 55% kakao)
  • 4 æg
  • 250 g sukker (ca. 3 dl)
  • 125 g hvedemel (ca. 2 dl)
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 2 tsk stødt kanel
  • 50 g valnøddekerner

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret i en gryde. Del chokoladen i små stykker og lad disse smelte i smørret ved svag varme. Pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps. Bland mel, bagepulver, vaniljesukker og kanel. Rør først melblandingen i æggesnapsen, herefter chokoladesmørret. Beklæd en bradepande (ca. 20 x 30 cm) med bagepapir. Hæld dejen i og fordel valnøddekerner i en jævnt mønster på dejen. Bag kagen midt i ovnen. Lad kagen køle af.

Skær kagen i 24 firkanter på ca. 5x5 cm - 4 baner på den lange led og 3 på den korte.

Bagetid

Ca. 20 min. ved 200°. Kagen må gerne være en anelse underbagt, når den tages ud af ovnen.

Tip

I stedet for valnøddekerner kan du bruge pecannøddekerner eller hasselnøddekerner.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 19850 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,2 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 53 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: