Karolines kvarkkage - Opskrifter - Arla

Karolines kvarkkage

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

60+ min

En dejlig, frisk kage med sprøde mandler på toppen.

Ingredienser

8 stykker pr. kage

Antal portioner

  • 125 g smør
  • 125 g sukker (ca. 1½ dl)
  • 4 æggeblommer
  • 250 g Karolines Køkken® Kvark 0,3% Kvark 0,3%
  • 2 spsk hvedemel eller majsstivelse
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 50 g rosiner (ca. ¾ dl)
  • ½ tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 2 spsk friskpresset citronsaft
  • 4 stiftpiskede æggehvider

Pynt

  • grofthakkede mandel

Sådan gør du

Sådan gør du

Smør og sukker røres godt, æggeblommer og kvark tilsættes lidt efter lidt. Mel, bagepulver og vaniljesukker røres i sammen med rosiner, citronskal og -saft. Æggehviderne piskes stive og vendes i. Dejen fyldes i en smurt springform og bages straks midt i ovnen.

Ved serveringen

Kagen pyntes med grofthakkede mandler. Kagen skal være fugtig og smager dejlig frisk.

Bagetid

Ca. 50 min. ved 170°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10140 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,8 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 55 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: