Karolines kvarkkage

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

60+ min

En dejlig, frisk kage med sprøde mandler på toppen.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

8 stykker pr. kage

Antal portioner

  • 125 g smør
  • 125 g sukker (ca. 1½ dl)
  • 4 æggeblommer
  • 250 g Karolines Køkken® Kvark 0,3% Kvark 0,3%
  • 2 spsk hvedemel eller majsstivelse
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 50 g rosiner (ca. ¾ dl)
  • ½ tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 2 spsk friskpresset citronsaft
  • 4 stiftpiskede æggehvider

Pynt

  • grofthakkede mandel

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Smør og sukker røres godt, æggeblommer og kvark tilsættes lidt efter lidt. Mel, bagepulver og vaniljesukker røres i sammen med rosiner, citronskal og -saft. Æggehviderne piskes stive og vendes i. Dejen fyldes i en smurt springform og bages straks midt i ovnen.

Ved serveringen

Kagen pyntes med grofthakkede mandler. Kagen skal være fugtig og smager dejlig frisk.

Bagetid

Ca. 50 min. ved 170°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10140 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,8 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 55 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag