Karry-tomatgryde med ingefærkrydret kylling
30 min
•

En supernem og hurtig gryderet med både syrlighed og sødme. Tomater og abrikoser byder ind med syrlighed, mens gulerødder, honning og rød peber klarer sødmen.
Ingredienser
¼ liter
Karrysauce
|
|
---|---|
1 dåse
Hakkede tomater (ca. 400 g)
|
|
1
Rød peberfrugt i lange strimler (ca. 150 g)
|
|
2
Gulerødder i stave (ca. 150 g)
|
|
75 g
Soltørrede abrikoser i strimler
|
|
2 tsk
Honning
|
|
1 tsk
Groft salt
|
15 g
Smør
|
|
---|---|
300 g
Kyllingeinderfileter
|
|
2 spsk
Fintrevet frisk ingefær
|
|
1
Stort knust fed hvidløg
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Tilbehør
4 dl
Brune ris, parboiled - koges
|
|
---|---|
100 g
Babysalatblade
|
Sådan gør du
Tip
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9254 kJ / 2212 kcal
Næringsindhold pr. 100g
510 kJ / 122 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 20,7 % | 6,2 g |
Kulhydrat: | 62,7 % | 18,8 g |
Fedt: | 16,6 % | 2,3 g |
Relateret video
Sådan skræller du nemt ingefær med en ske.
Skræl frisk ingefær med en ske - se her, hvor nemt det er.
