Karry-tomatgryde med ingefærkrydret kylling
30 min
•
En supernem og hurtig gryderet med både syrlighed og sødme. Tomater og abrikoser byder ind med syrlighed, mens gulerødder, honning og rød peber klarer sødmen.
Ingredienser
|
¼ liter
Karrysauce
|
|
|---|---|
|
1 dåse
Hakkede tomater (ca. 400 g)
|
|
|
1
Rød peberfrugt i lange strimler (ca. 150 g)
|
|
|
2
Gulerødder i stave (ca. 150 g)
|
|
|
75 g
Soltørrede abrikoser i strimler
|
|
|
2 tsk
Honning
|
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
15 g
Smør
|
|
|---|---|
|
300 g
Kyllingeinderfileter
|
|
|
2 spsk
Fintrevet frisk ingefær
|
|
|
1
Stort knust fed hvidløg
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Tilbehør
|
4 dl
Brune ris, parboiled - koges
|
|
|---|---|
|
100 g
Babysalatblade
|
Sådan gør du
Tip
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
510 kJ / 122 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,5 g |
| Protein: | 6,2 g |
| Fedt: | 2,3 g |
| Kulhydrat: | 18,8 g |
Relateret video
Sådan skræller du nemt ingefær med en ske.
Skræl frisk ingefær med en ske - se her, hvor nemt det er.