Du kan bruge alle slags torskefisk, fx torsk, mørksej eller lange. Du kan skifte det ristede rugbrød ud med ris eller kartofler - det smager også godt.
7413 kJ / 1772 kcal
362 kJ / 87 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 31,5 % | 6,7 g |
Kulhydrat: | 42,3 % | 9 g |
Fedt: | 26,2 % | 2,6 g |
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.
50 g
Tørrede tranebær
|
|
---|---|
4 dl
Fraiche
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
500 g
Lyssejfilet uden skind
|
|
---|---|
30 g
Smør
|
|
1 tsk
Karry
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
500 g
Snittet hvidkål
|
|
---|---|
2
Æbler i både, fx gråsten (ca. 250 g)
|
|
50 g
Tørrede tranebær
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
½ bundt
Frisk koriander
|
---|
240 g
Ristet rugbrød
|
---|