Karryfisk med hvidkål og æble

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(15 vurderinger)

30 min

Karry, hvidkål og æble. En klassisk sammensætning, som også passer godt til fisk.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Tranebærdressing

  • 500 g lyssejfileter uden skind
  • 25 g smør
  • 1 tsk ostindisk karry
  • ¼ tsk groft salt
  • 500 g snittet hvidkål
  • 2 æbler i både, fx gråsten (ca. 250 g)
  • 50 g tørrede tranebær
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 240 g ristet rugbrød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Tranebærdressing

Hak tranebærrene fint og vend dem sammen med fraiche, salt og peber. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Rens sejfileterne og skær dem i 8 lige store stykker. Lad halvdelen af smørret smelte i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Tilsæt karry og lad den bruse af. Steg fiskestykkerne ved jævn varme, ca. 2 min. på den ene side. Vend fisken og steg den ca. 2 min. på den anden side. Tag fiskestykkerne op, drys med salt og hold dem varme.

Lad resten af smørret smelte i panden. Svits hvidkålen i ca. 2 min. Tilsæt æbler, tranebær, salt og peber og svits i yderligere ca. 2 min. Smag til.

Kom kålen i et fad. Anret fiskestykkerne ovenpå og server straks sammen med tranebærdressing og ristet rugbrød.

Sådan snitter du kål

Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8910 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 42,4 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 26 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag