14887 kJ / 3558 kcal
745 kJ / 178 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,4 g |
Protein: | 16,5 % | 7,2 g |
Kulhydrat: | 33,5 % | 14,7 g |
Fedt: | 50 % | 10,1 g |
Der er ingen ben i at filetere fisk – lær hvordan du nemt fileterer torsk med Karolines Køkkenskole.
Rensede, blandede svampe, fx kejser-, bøge- og østershatte
|
450 g |
---|---|
Grov sennep
|
2 spsk |
Koldpresset rapskimolie
|
1 dl |
Friskpresset citronsaft
|
2 spsk |
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
2 tsk |
Groft salt
|
¾ tsk |
Friskkværnet peber
|
Renset torskefilet uden skind (ca. 500 g)
|
1 |
---|---|
Groft salt
|
½ tsk |
Grov sennep
|
2 spsk |
Smør
|
25 g |
Pærer i tynde både, fx conference (ca. 250 g)
|
2 |
---|---|
Friskpresset citronsaft
|
1 spsk |
Hjertesalat i tynde både (ca. 225 g)
|
2 |
Tørrede tranebær
|
100 g |
Lille bakke karse i små buketter
|
1 |
Ristet rugbrød
|
240 g |
---|