Karrygryde med chili og gule beder
30 min
•
Karrygryde med chili - en opskrift fuld af farver og dejlig smag. En lynhurtig ret med både rodfrugter, æbler og brombær. Skøn gryderet, hvor det hele er bundet sammen af karrysauce og serveret med ris....uhm!
Ingredienser
|
20 g
Smør
|
|
|---|---|
|
2
Gule beder i halve tynde skiver (ca. 200 g)
|
|
|
3
Porrer i ringe (ca. 300 g)
|
|
|
½ liter
Karrysauce
|
|
|
300 g
Wokstrimler af okseklump
|
|
|
1
Rød chilipeber i tynde ringe (ca. 3 spsk)
|
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
|
2
Æbler i små tern, fx gråsten (ca. 350 g)
|
|
125 g
Skyllede brombær
|
|---|
Pynt
|
Finhthakket porretop og rød chilipeber i tynde ringe
|
|---|
Tilbehør
|
3 dl
Basmatiris - koges
|
|---|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Er det svært at skaffe beder, så kan du nemt erstatte dem med gulerødder.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
435 kJ / 104 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,3 g |
| Protein: | 4,9 g |
| Fedt: | 2,9 g |
| Kulhydrat: | 14,4 g |
Relateret video
Hvordan koger man ris
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.