10140 kJ / 2424 kcal
369 kJ / 88 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 19,3 % | 4,2 g |
Kulhydrat: | 45,3 % | 9,8 g |
Fedt: | 35,4 % | 3,5 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
200 g
Tørrede røde linser (ca. 2½ dl)
|
|
---|---|
1 liter
Vand
|
|
1 tsk
Groft salt
|
75 g
Hakkede mandler - evt. ristede
|
|
---|---|
1 dl
Hakket bredbladet persille
|
|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
½ liter
Karrysauce
|
|
---|---|
300 g
Knoldselleri eller gulerødder i stave
|
|
2
Rødløg i tynde både (ca. 200 g)
|
|
200 g
Optøede edamamebønner
|
|
1½ spsk
Fintrevet frisk ingefær
|
|
1
Stort hakket fed hvidløg
|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
2 tsk
Stødt spidskommen
|
|
1 tsk
Groft salt
|
200 g
Naanbrød
|
---|